ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ομπάμα «προσγειώνει» τα drone -Απαγορεύθηκαν οι πτήσεις τους στο Λονδίνο για την επίσκεψή του

«Καθαρός» από drones θα είναι ο λονδρέζικος ουρανός, κατά την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στη βρετανική πρωτεύουσα, καθώς απαγορεύθηκαν οι πτήσεις τους εκείνες τις ημέρες.

Οι περιορισμοί για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα ισχύσουν σε μεγάλο τμήμα του Λονδίνου από το πρωί της Πέμπτης έως το βράδυ της Κυριακής. Η απαγόρευση ισχύει και για το Γουίντσορ, εκεί όπου ο Αμερικανός πρόεδρος θα γευματίσει με την βασίλισσα Ελισάβετ, την Παρασκευή.  

Οι βρετανικές αρχές χαρακτήρισαν την απόφαση ως απαγόρευση ρουτίνας, ενώ έρχεται στον απόηχο δημοσιευμάτων για πρόσκρουση πτήσης της British Airways με drone, την ώρα που προσέγγιζε το Χίθροου, την Κυριακή.

Η απαγόρευση των drone είναι μέρος των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα και της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Πέρα από το γεύμα με τη βασιλική οικογένεια, ο Αμερικανός πρόεδρος θα παραστεί σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, σύμφωνα με το BBC.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact