ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν συγχαίρει τον Μπλάτερ για την επανεκλογή του στην προεδρία της FIFA

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε το συγχαρητήριο τηλεγράφημα προς τον Σεπ Μπλάτερ για την επανεκλογή του, καθώς ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του 79χρονου Ελβετού, στις χθεσινές εκλογές της FIFA.

«Ο αρχηγός του ρωσικού κράτους εξέφρασε την πεποίθηση ότι η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και το υψηλό κύρος θα βοηθήσουν τον Τζόζεφ Μπλάτερ στο μέλλον να ενθαρρύνει την εξάπλωση γεωγραφικά και τη δημοτικότητα του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το Κρεμλίνο.

Η χώρα έχει εκφράσει ενδιαφέρον να συνεργαστεί με τη διεθνή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία γενικά και ειδικότερα για την προετοιμασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, το οποίο θα φιλοξενήσει η Ρωσία, τονίζει το Κρεμλίνο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact