ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στέφανος Μάνος κατά της απεργίας των δημοσιογράφων -Τι γράφει για το αγγελιόσημο

Κατά της απεργίας των δημοσιογράφων για να μην καταργηθεί το αγγελιόσημο τάσσεται ο Στέφανος Μάνος, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει πως είναι μία σωστή ρύθμιση που θέλει να περάσει ο « κατά τα άλλα θλιβερός κ. Κατρούγκαλος».

Η ανάρτηση του Στέφανου Μάνου
«Απεργούν οι δημοσιογράφοι διεκδικώντας να μη καταργηθεί το (επαίσχυντο) αγγελιόσημο. Το αγγελιόσημο που βαρύνει την κοινωνία προς όφελος των δημοσιογράφων. Αντί να πληρώνουν οι δημοσιογράφοι για την ασφάλισή τους, να πληρώνει η κοινωνία. Αυτή την αθλιότητα καταργεί στο άρθρο 38 παρ. 9 το νομοσχέδιο του κ. Κατρούγκαλου. Για αυτή τη συγκεκριμένη ρύθμιση που, αν ψηφιστεί, θα ισχύσει αμέσως δεν μπορώ παρά να συγχαρώ τον κατά τα άλλα θλιβερό κ. Κατρούγκαλο.
Σε αυτό το σημείο χρειάζεται προσοχή. Η Ν.Δ. υποθέτω ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο στο σύνολό του. Ελπίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης ενδυναμωμένος από το συνέδριο της Ν.Δ. θα στηρίξει όμως τη συγκεκριμένη πρόβλεψη του νομοσχεδίου Κατρούγκαλου. Πρέπει επιτέλους να τελειώσουμε με το αγγελιόσημο».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact