ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Στέφανος Μάνος κατά των δημοσιογράφων για το αγγελιόσημο

«Αντί να πληρώνουν για την ασφάλισή τους, να πληρώνει η κοινωνία»

Κριτική στους δημοσιογράφους για την απεργία τους ασκεί ο Στέφανος Μάνος, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως «επαίσχυντο» το αγγελιόσημο.

«Για αυτή τη συγκεκριμένη ρύθμιση που, αν ψηφιστεί, θα ισχύσει αμέσως δεν μπορώ παρά να συγχαρώ τον κατά τα άλλα θλιβερό κ. Κατρούγκαλο», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του κ. Μάνου:

«Απεργούν οι δημοσιογράφοι διεκδικώντας να μη καταργηθεί το (επαίσχυντο) αγγελιόσημο. Το αγγελιόσημο που βαρύνει την κοινωνία προς όφελος των δημοσιογράφων. Αντί να πληρώνουν οι δημοσιογράφοι για την ασφάλισή τους, να πληρώνει η κοινωνία. Αυτή την αθλιότητα καταργεί στο άρθρο 38 παρ. 9 το νομοσχέδιο του κ. Κατρούγκαλου. Για αυτή τη συγκεκριμένη ρύθμιση που, αν ψηφιστεί, θα ισχύσει αμέσως δεν μπορώ παρά να συγχαρώ τον κατά τα άλλα θλιβερό κ. Κατρούγκαλο.

Σε αυτό το σημείο χρειάζεται προσοχή. Η Ν.Δ. υποθέτω ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο στο σύνολό του. Ελπίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης ενδυναμωμένος από το συνέδριο της Ν.Δ. θα στηρίξει όμως τη συγκεκριμένη πρόβλεψη του νομοσχεδίου Κατρούγκαλου. Πρέπει επιτέλους να τελειώσουμε με το αγγελιόσημο».

manos

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact