ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θεοχαρόπουλος κατηγορεί το Ποτάμι για παλινωδίες

«Δεν μπορεί να καθορίζεται πως συνεργασία μπορεί να γίνει μόνο με τη ΝΔ»

Για παλινωδίες και πισωγυρίσματα κατηγόρησε το Ποτάμι και τον επικεφαλής του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλος μετά την ανοικτή επιστολή σχετικά με το πλαίσιο συνεργασίας με τη δημοκρατική Συμπαράταξη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ υπογράμμισε πως για πρώτη φορά υπάρχει ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο όλων, το οποίο συμφωνήθηκε έπειτα από τρίμηνη δουλειά. Εκεί δεν τέθηκε θέμα μετεκλογικών συνεργασιών, συμπλήρωσε και σημείωσε πως δεν μπορεί να καθορίζεται πως συνεργασία μπορεί να γίνει μόνο με τη ΝΔ.

Ακόμη και τώρα, είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος, μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με ενότητα, με στόχο μια ισχυρή προοδευτική παράταξη.

Ανέφερε πως χρειάζεται ένας ισχυρός εκπρόσωπος της σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα και δήλωσε βέβαιος ότι, στο τέλος, το πολιτικό κενό θα καλυφθεί και θα υπάρξει ισχυρός εκπρόσωπος της ομάδας σοσιαλιστών και δημοκρατών.

Για τις τηλεοπτικές άδειες εξέφρασε την έντονη διαφωνία του για τον περιορισμό τους σε 4 με κεντρική και αυθαίρετη, όπως την χαρακτήρισε, απόφαση. Αν το καθόριζε η αγορά θα ήταν διαφορετικό είπε συμπληρώνοντας πως δεν καθορίζεται κεντρικά πόσες εφημερίδες κυκλοφορούν στη χώρα. Τόνισε ότι πρέπει να καθοριστούν αντικειμενικά, ποιοτικά κριτήρια για τη λειτουργία των σταθμών από την ανεξάρτητη Αρχή, καθώς σήμερα δεν υπάρχουν.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact