ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ο Τζόνι Ντεπ τα βάζει με ηθοποιούς και τραγουδιστές!

Είναι  ένας εκκεντρικός ηθοποιός, λίγο παράξενος θα μπορούσε να πει κανείς… και για μια ακόμη φορά έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα κατά καιρούς λέγονται για εκείνον. Ο λόγος για τον ταλαντούχο κατά τα άλλα Τζόνι Ντεπ.

Ηθοποιός και ίδιος στο επάγγελμα …. έκανε μια δήλωση, στην οποία καταφέρεται εναντίον ηθοποιών και τραγουδιστών που κεφαλαιοποιούν τη φήμη τους για να κυκλοφορήσουν δίσκους με τα αξιόλογα ή όχι και τόσο μουσικά κατορθώματά τους.

Το γεγονός αυτό όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αντιδράσεις στο κόσμο της showbiz.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι και ο ίδιος είναι παράλληλα κιθαρίστας, με συμμετοχή και σε δίσκους των Oasis ή του Μέριλιν Μάνσον, εξαργυρώνοντας τη φήμη του από το Χόλιγουντ… γεγονός που φαίνεται να μην το πτοεί από το να κάνει τις παρακάτω δηλώσεις.

«Ολη αυτή η νοοτροπία είναι για μένα κάτι το άρρωστο και πάντα μου έφερνε αναγούλα» έλεγε προ ημερών ο 51χρονος ηθοποιός σε συνέντευξη Τύπου στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του τελευταίου του φιλμ «Ο κύριος Μόρντεκαϊ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ειδοποιός διαφορά είναι, κατά τη γνώμη του, το χαμηλό προφίλ του. «Είμαι πολύ τυχερός που έχω παίξει σε άλμπουμ φίλων και θα συνεχίσω να το κάνω – η μουσική είναι ακόμα μέρος της ζωής μου. Αλλά δεν θα ακούσετε να γίνεται λόγος για την Johnny Depp Band» δήλωνε σε εκείνη τη συνέντευξη. «Οποιοσδήποτε με κάποιον συγκεκριμένο βαθμό επιτυχίας», συνέχιζε, «που διαθέτει και μια μουσική πλευρά μπορεί να ξεκινήσει μια μπάντα, εκμεταλλευόμενος τη δουλειά του σε άλλους τομείς (…). Οσοι ακούν μουσική όμως θα έπρεπε να ενδιαφέρονται για μουσική». Τα λεγόμενά του λογικά είχαν στόχο ηθοποιούς όπως η Σκάρλετ Τζοχάνσον, ο Ράσελ Κρόου ή ο Τζάρεντ Λίτο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact