ΚΟΣΜΟΣ

Οι 4 προφητείες του Νοστράδαμου για το 2024

Υπάρχουν κάποια άρθρα που τα αγαπάει ο κόσμος. Ειδικά όταν έχουν να κάνουν με προφητείες και καταστροφολογία, τότε τα analytics παίρνουν φωτιά. Ο Νοστράδαμος και οι προφητείες του είναι all time classic και φυσικά το 2024 έχει δικές του προβλέψεις.

Οι προβλέψεις του Γάλλου φιλοσόφου
του 16ου αιώνα ιντριγκάρουν, είναι γραμμένες σε μια αινιγματική γλώσσα και καθώς βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν το 2024, έχει δοθεί εκ νέου έμφαση στα υποτιθέμενα οράματά του.

Τι περιμένουμε λοιπόν; Ενδεχομένως μία πολεμική σύγκρουση στην Ασία. Ωραία ξεκινάμε. Οι προφητείες υποδηλώνουν μια σύγκρουση με έναν «κόκκινο αντίπαλο», την οποία μελετητές όπως ο Mario Reading, συγγραφέας του βιβλίου «Οι προφητείες του Νοστράδαμου», ερμηνεύουν ως μια συγκαλυμμένη αναφορά στην Κίνα. Η αναφορά του «μεγάλου Ωκεανού με φόβο» έχει οδηγήσει σε εικασίες για μια πιθανή αντιπαράθεση στην οποία θα συμμετέχουν χώρες του ΝΑΤΟ, εγείροντας φόβους για στρατιωτική κλιμάκωση ή ακόμη και πόλεμο.

Αφού ξεπεράσουμε τον σκόπελο του πολέμου, πάμε σε περιβαλλοντικές καταστροφές. «Μεγάλες πλημμύρες» και ένα «τσουνάμι», τα οποία ξεκάθαρα υποδηλώνουν καταστροφές από την κλιματική αλλαγή. Αυτά τα γεγονότα, σε συνδυασμό με την «αύξηση της παγκόσμιας πείνας» υποδηλώνουν μια χρονιά σημαντικών δυσκολιών για πολλούς.

Στη Βρετανία υπάρχει μία υπόνοια ότι η βασιλεία του Καρόλου Γ’ μπορεί να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις ενώ στον κόσμο της Καθολικής Εκκλησίας, έχουμε αλλαγή στην ηγεσία του Βατικανού. Με τον Πάπα Φραγκίσκο να βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία, ο Νοστράδαμος υπαινίσσεται την εκλογή νέου ποντίφικα, περιγράφοντας τη διαδικασία που ακολουθεί την αποχώρηση ενός γηραιού Πάπα.

Το αν θα πέσει μέσα ο Γάλλος φιλόσοφος θα το μάθουμε σύντομα αλλά ακόμη και έξω να πέσει, είμαστε σίγουροι πως του χρόνου τέτοια περίοδο θα γράφουμε για τις προβλέψεις του για το 2025. Υγεία και όρεξη να έχουμε.

Πηγή: ratpack.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact