ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι σάρωσαν τα Χρυσά Βατόμουρα

Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι είναι η χειρότερη ταινία της Χρονιάς. Είναι πλέον και επίσημο!

Στα Χρυσά Βατόμουρα, τα επίσημα αντι-Όσκαρ, που απονεμήθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Λος Άντζελες, η ταινία σάρωσε σχεδόν όλα τα βραβεία.

Το… hot ζευγάρι Ντοκότα Τζόνσον και Τζέιμι Ντόρναν (Αναστάζια και Κρίστιαν αν προτιμάτε) κέρδισαν μαζί τρία αντι – όσκαρ: Χειρότερου Ανδρικού και Γυναικείου ρόλου και χειρότερου Κινηματογραφικού Ζευγαριού.

Η ίδια η ταινία κέρδισε άλλα δύο Χρυσά Βατόμουρα: Χειρότερου Σεναρίου και Χειρότερης Ταινίας (αυτό το μοιράστηκαν με τους Fantastic Four)

Μεγάλος νικητής -κυριολεκτικά- ήταν ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο ηθοποιός με τα ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού, των Χρυσών Βατόμουρων: έχει κερδίσει 8 και έχει συνολικά 31 υποψηφιότητες.

Οι διοργανωτές του απένειμαν φετός το Βραβείο Μεταμέλειας, με το οποίο του ζητούν «συγγνώμη» για όλα τα προηγούμενα Βατόμουρα που του έδωσαν. Αιτία; Η επιστροφή του Σταλόνε ως Ρόκι Μπαλμπόα, με την ταινία «Creed», χάρη στην οποία ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου (τελικά το πήρε ο Μαρκ Ράιλανς για τη Γέφυρα των Κατασκόπων)

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact