ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα: Πώς θα είναι ο Αύγουστος για τα ζώδια

Δίδυμοι
Η έκλειψη δεν δείχνει τόσο δυνατή ώστε να επιδράσει αρνητικά και μάλιστα θα μπορούσε ακόμα και να φέρει κάποιο γεγονός που ουσιαστικά διευκολύνει τον δρόμο για να έρθετε πιο κοντά σε κάτι που επιθυμείτε. Το πιο σημαντικό όμως είναι από τις 7 του μήνα το πέρασμα που κάνει η Αφροδίτη στο φιλικό για σας χώρο του Ζυγού, που έχει τη δύναμη να χρωματίσει πολύ ευχάριστα τις μέρες του Αυγούστου και να ευνοήσει εσάς, κυρίως σε θέματα που αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή, βοηθώντας να αναθερμάνετε σχέσεις, να έχετε περισσότερη τύχη σε όλους τους τομείς, να έχετε ευκαιρίες για δημιουργία νέων γνωριμιών ή ακόμα και σχέσεων και γενικά να περάσετε ένα καλό διάστημα, έτσι ώστε, δικαιολογημένα, όταν στις 26/8 η Αφροδίτη έρθει σε κόντρα με τον Πλούτωνα, να έχετε λόγους να λυπάστε που τελειώνει αυτό το καλοκαίρι για εσάς. Άλλωστε, από τις 23 Αυγούστου το πέρασμα του ήλιου στο χώρο της Παρθένου δείχνει για τους περισσότερους επιστροφή στα ίδια ενόψει ενός πολύ απαιτητικού σε όλους τους τομείς Σεπτεμβρίου.

Καρκίνος
Αν κάτι πρέπει να προσέχετε αυτό το καλοκαίρι εσείς οι Καρκίνοι, είναι τους οικονομικούς σας χειρισμούς, γιατί κατά τα άλλα δεν θα σας λείπει ούτε η καλή διάθεση, ούτε οι αιτίες που θα σας κάνουν προκειμένου να χαρείτε να ξεχνάτε όρια και μέτρα. Κερδισμένοι είναι οι γεννημένοι 7,8, 9 Ιουλίου, καθώς τις μέρες του Αύγουστου θα συναντηθούν με την τύχη, που θα μπορούσε να είναι και κέρδος και γνωριμία και μία σημαντική πρόταση. Πιο πιεσμένοι δείχνετε οι γεννημένοι 24 και 25 Ιουνίου, αφού οι απαιτήσεις των άλλων από εσάς, θα είναι τόσες που θα σας κουράζουν. Πιο προσεκτικοί όλων πρέπει να είναι οι γεννημένοι στις 11/7, που κυρίως στο τέλος του μήνα, εκεί στις 26, θα μπορούσατε να έχετε ένα θέμα το οποίο να σας στενοχωρήσει και πιθανώς δεν περνά από το δικό σας χέρι να το λύσετε. Κατά τα άλλα, ο Αύγουστος βοηθά στο να είναι καλύτερες οι σχέσεις σας με ανθρώπους του πρώτου συγγενικού περιβάλλοντος και πιθανότατα οι περισσότεροι Καρκίνοι να βρεθείτε αυτό το καλοκαίρι κοντά στις ρίζες σας, τους τόπους καταγωγής σας και σε χώρους που σας συνδέουν γλυκές αναμνήσεις.

Λέων
Οι γεννημένοι στις 25/7 θα έχετε για άλλο ένα μήνα αυξημένες εντάσεις, αλλαγές και ανατροπές. Ακόμα και η πολυσυζητημένη (χωρίς λόγο) έκλειψη ηλίου στο ζώδιό σας, λίγους μπορεί να επηρεάσει, κυρίως τους γεννημένους 10, 11 και 12 Αύγουστου και αυτούς κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς η επιρροή της έκλειψης, ίσως τους κάνει να αποφασίζουν περισσότερο με συναισθηματικά απ’ ό,τι με ρεαλιστικά κριτήρια αυτό τον καιρό. Οι περισσότεροι και παρότι είναι Αύγουστος, όπου και αν βρεθείτε θα κουβαλάτε μαζί σας τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις οικονομικές σας ανησυχίες. Ο μήνας, από τις 7 και μετά, κάνει πιο εύκολες τις αποδράσεις σας και θα σας δώσει πολλές καλές στιγμές με ευχάριστα και χαλαρωτικά άτομα. Στο μεγαλύτερο μέρος του Αύγουστου, ο λόγος σας θα είναι πιο ευέλικτος, οι κινήσεις σας πιο προσεκτικές και όλα δείχνουν ότι τελικά η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα βοηθήσει και θα σας συγκρατεί από εξάρσεις επιθετικού εγωισμού, που συχνά-πυκνά σας χαρακτηρίζουν. Από τις 23 του μήνα και μετά για τους περισσότερους το καλοκαίρι τελειώνει. Αυτά που σας περιμένουν πίσω είναι πολλά και σας δημιουργούν, μέρες πριν φύγει ο Αύγουστος, πολύ άγχος. Στις 26/8 προσπαθήστε να αποφύγετε μετακινήσεις και δύσκολες κουβέντες.

Παρθένος
Στην πρώτη του εβδομάδα ο Αύγουστος μπορεί και να φέρνει επιβεβαίωση, χάρες, συναισθηματικά ή και οικονομικά κέρδη στους γεννημένους την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό, από τις 7 του μήνα και μετά, βοηθά πολύ όσους αυτό τον μήνα εργάζονται, ώστε να έχουν καλές αποδόσεις, ενώ στους υπόλοιπους δίνει μια αυξημένη κτητικότατη και σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Με δεδομένο ότι μέχρι τις 23 του μήνα ο ήλιος θα βρίσκεται στον Λέοντα, για τους περισσότερους ο Αύγουστος είναι ένας μήνας εσωτερικής αναδόμησης, ανασύνταξης και ενδοσκόπησης, που τελικά θα καταφέρει και να σας ξεκουράσει και να σας κάνει τους περισσότερους ευχαριστημένους με όσα καταφέρατε από το περσινό καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Οι γεννημένοι 8/9 και 9/9 εύκολα θα μπορούσατε να συνδυάσετε δουλειές με ξεκούραση ή και να κάνετε διακοπές με ανθρώπους που σας ενώνουν κοινά συμφέροντα ή μπορούν να προωθήσουν τα σχέδιά σας. Από τις 20 του μήνα και μετά που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα είναι ορθόδρομος, θα νιώσετε έτοιμοι για δράση και για να εφαρμόσετε τα προγράμματα που καταστρώσατε αυτό το καλοκαίρι. Στις δύσκολες 26 και 27 του μήνα προσέξτε τα οικονομικά σας, γιατί εύκολα θα μπορούσατε να χάσετε και αποφύγετε οποιαδήποτε δύσκολη συζήτηση. Έτσι, θα καταφέρετε να περάσετε τον Αύγουστο χωρίς να σας αφήσει σε κανένα επίπεδο πικρές γεύσεις.

Ζυγός
Με την κοινωνικότητά σας να κτυπάει κόκκινο για τους περισσότερους, αυτός ο Αύγουστος δείχνει ιδανικός. Ο κόσμος θα είναι παντού και πάντα γύρω σας και σας κάνει να αισθανόσαστε υπέροχα. Εσείς, εκμεταλλευόμενοι την παρουσία, από τις 7 του μήνα και μετά, με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, με αυξημένη αυτοπεποίθηση, ικανοποιημένοι από την εικόνα σας και χαρούμενοι από την αποδοχή που έχετε από τους γύρω σας, μπορείτε να απολαύσετε ένα μήνα, που ποτίζει με λίπασμα το δέντρο της φιλαρέσκειας που σας χαρακτηρίζει. Για τους ελεύθερους, οι ευκαιρίες των σχέσεων είναι τόσες που θα μπορούσαν να μπερδευτούν και ο μήνας δείχνει ότι δεν θα σας αφήσει να πλήξετε ούτε λεπτό. Προσέχοντας λίγο τις μέρες της έκλειψης ώστε να μην παγώσετε μια σημαντική φιλική σχέση, αποφεύγοντας οι νεότεροι, ιδιαίτερα οι γεννημένοι 25 και 26/9, κόντρες με το περιβάλλον τους και ξεγλιστρώντας στις 26 και 27 Αύγουστου όλοι, μα κυρίως οι γεννημένοι 11 και 12 Οκτωβρίου, από τις παγίδες που στήνει το κακό τετράγωνο του Πλούτωνα με την Αφροδίτη, θα καταφέρετε να απολαύσετε ένα εξαιρετικό Αύγουστο που έχει να σας δώσει πολλά δώρα.

Σκορπιός
Άλλον ένα μήνα, οι 25/10 γεννημένοι, θα πρέπει να προσέχουν αρκετά αφού η περίοδος διασπαστικών εντάσεων θα εξακολουθήσει να σας επηρεάζει. Μάλιστα στις πρώτες 10 μέρες του μήνα μια ένταση θα μπορούσε να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις για εσάς των πρώτων 3 ημερών του ζωδίου. Όμως, εσείς αποτελείτε την εξαίρεση καθώς για τους περισσότερους Σκορπιούς, ο Αύγουστος είναι ένας εξαιρετικά τυχερός, φορτωμένος δώρα κάθε μορφής, άλλα και σημαντικά κέρδη και τύχη μήνας και περισσότερο για τους πραγματικά πολύ τυχερούς γεννημένους 7,8, και 9 Νοεμβρίου, που θα βρεθούν απέναντι σε ευκαιρίες από αυτές που δεν πρέπει να χάσουν για κανένα λόγο. Η έκλειψη του ήλιου στις 11/8 ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει να χαμηλώσει το υπερεγώ των γεννημένων 10 και 11 Νοεμβρίου. Η παρουσία της Αφροδίτης, από τις 7 του μήνα και μετά στον χώρο του Ζυγού, θα δώσει αιτίες και για κρυφές χάρες, άλλα και αιτίες που μπορούν να κατευνάσουν – να ηρεμήσουν εσωτερικές σας ανησυχίες. Αν κάτι πρέπει να προσέχετε και εσείς, όπως και όλα τα ζώδια, είναι το δύσκολο διήμερο 26 και 27 Αύγουστου. Ό,τι και αν κάνετε τις μέρες αυτές, ας το κάνετε με πολλή προσοχή και όσοι μπορείτε, μην κάνετε τίποτα.

Τοξότης
Παραδοσιακά, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που τον πάτε και σας πάει. Ο λαμπερός ήλιος από τον Λέοντα ταιριάζει απόλυτα με την εξωστρέφεια της φύσης σας και αυτόν τον Αύγουστο τίποτα δεν δείχνει να μπορεί να ανακόψει τη διάθεσή σας να χαρείτε αυτό το καλοκαίρι. Μια μικρή νευρικότητα στον λόγο και τις κινήσεις σας, που οφείλεται στο τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στις αρχές του μήνα, εξομαλύνεται γρήγορα. Το πέρασμα που κάνει η Αφροδίτη στον Ζυγό, από τις 7 του μήνα και μετά, σας χαρίζει ένα κοινωνικό μήνα, όπως ακριβώς τον θέλετε, κοντά σε φίλους και σε άτομα που συμπαθείτε και σας συμπαθούν. Έτσι, όλα δείχνουν ότι μπορείτε να περάσετε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, την ίδια ώρα που το εξαιρετικό τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα έχει και τη δύναμη και τα καταφέρνει, να ηρεμήσει το άγχος σας και τις ανησυχίες σας. Ο Ερμής μέχρι τις 20 περίπου του μήνα, βοηθά με την ανάδρομή του κίνηση, να συγκρατήσετε τον ορμητικό λόγο σας και να μειώνει τις εντάσεις στην καθημερινότητά σας. Η έκλειψη στις 11 του μήνα μπορεί να φέρει μια προσωρινή δυσκολία επικοινωνίας με ένα άτομο που αγαπάτε, άλλα αυτό γρήγορα θα ξεπεραστεί.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact