ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα οφείλεις να κινηθείς σωστά και ώριμα με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, για να κερδίσεις πολλά στην ζωή σου! Επωφελείσαι τώρα, ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν! Εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός, μάθε τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και κάνε τις σωστές κινήσεις, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, αρκεί να παραμείνεις λογικός, συνετός και έντιμος απέναντι στον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις, μέσα από φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, όπως και στον οικονομικό τομέα, οφείλεις να αναγνωρίσεις μόνο τις αξιόλογες και σοβαρές ευκαιρίες που θα έρθουν, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις πράγματα και όχι να φερθείς παρορμητικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή σήμερα, οφείλεις να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους! Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα, όπως και θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που διατηρούνται από απόσταση! Γενικά, προωθείς τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δύναμη, αλλά και με την βοήθεια των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ να έρθεις ακόμα πιο κοντά ή ακόμα και να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους, μέσα από συναρπαστικό φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τις σημερινές πλανητικές όψεις, ώστε να πείσεις τον σύντροφο, για τις επιθυμίες σου και τους στόχους που έχεις, για την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οφείλεις σήμερα να συγκεντρωθείς λίγο παραπάνω, αποφεύγοντας λάθη λόγω αφηρημάδας! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη περίοδος για συμφωνίες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε απασχολούσαν, ανανεώνεσαι ψυχολογικά και βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα! Μία αποκάλυψη, σε βοηθά να πάρεις τώρα, τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά! Επιτέλους, μπαίνει τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και βάρη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και έψαχνες την κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις μία συζήτηση ερωτικού χαρακτήρα, σήμερα είναι η ιδανική! Η γοητεία σου, το πάθος, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες στην σχέση σου και μάλιστα μακροπρόθεσμα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για αξιόλογο φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ξεπερνάς επιτέλους κάποιες δυσκολίες, αφού θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε έντονες και πιεστικές καταστάσεις! Οι οικονομικές σου υποθέσεις, θα έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact