ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Οι διακοπές Σκορδά – Λιάγκα – Ουγγαρέζου και το νέο hot όνομα στο πρωινό

Ξέγνοιαστες στιγμές στo εξοχικό τους, στην Τήνο, περνάνε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά και τους δυο γιους τους, Γιάννη και Δημήτρη.

Εκεί τους επισκέφτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αφού πλέον οι σχέσεις τους είναι καλύτερες από ποτέ. Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, πρώην συνεργάτες και φίλοι, ήρθαν ξανά κοντά, αφού ξεπέρασαν τα παλιά προβλήματα και τις αντιθέσεις τους στα τέλη Απριλίου, οπότε και άρχισαν να κάνουν ξανά παρέα.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στην εξοχική κατοικία του ζευγαριού, πήγαν μαζί για μπάνιο, ενώ ο Δημήτρης έπαιξε στη θάλασσα με τον μικρό Γιάννη Λιάγκα όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Hello.

Όσο για το νέο hot όνομα που μπαίνει στην ομάδα του πρωινού στον ΑΝΤ1 είναι η Μαρία Ηλιάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο και όπως όλα δείχνουν αυτή θα αντικαταστήσει τη Μαίρη Συνατσάκη.

govastileto

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact