ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οι εκλογές θα είναι βλαπτικές για το ελληνικό συμφέρον»

Συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με τον Βαγγέλη Βενιζέλο να ζητάει συναίνεση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Προχωράμε περιμένοντας ώς τον τρίτο γύρο σε μια προσέγγιση και ανταπόκριση των κομμάτων του Δημοκρατικού τόξου για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, και μετά, τουλάχιστον εμείς, είμαστε ανοιχτοί να τα συζητήσουμε όλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι «η προεδρική πλειοψηφία δεν ταυτίζεται εξ ορισμού με την κυβερνητική πλειοψηφία. Η πρόταση δεν απευθύνεται μόνον ή κυρίως σε ανεξάρτητους βουλευτές».

«Το ΠΑΣΟΚ θα κρατήσει ψηλά τη σημαία της ευθύνης. Κρατάμε ώς τις 29 Δεκεμβρίου την ελπίδα ανοιχτή. Οι εκλογές θα είναι βλαπτικές για το ελληνικό συμφέρον» προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact