ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις της Εβδομάδας απο 29 Μαΐου έως 4 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Single: Με τον ερχομό της Σελήνης στο Λέοντα και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα καταρρίψεις τις ανασφάλειες σου, θα δώσεις τέλος στις επιφυλάξεις. Αν ήδη υπάρχει πρόσωπο που το έχεις ερωτευτεί θα προχωρήσεις σε τολμηρές εκδηλώσεις και προτάσεις, θα κερδίσεις το πολυπόθητο ραντεβού που επιθυμείς. Αν δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο στον ορίζοντά σου, ετοιμάσου, θα κάνει την εμφάνισή του άτομο εντυπωσιακό, θα σε πλησιάσει με τρόπο άμεσο.
Σε σχέση: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα κάτι θα ταράξει τις εσωτερικές σου ισορροπίες, με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα νιώσεις την ανάγκη να επαναστατήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα θελήσεις να τα αλλάξεις όλα, να αναποδογυρίσεις τα καθιερωμένα, θα εναντιωθείς σε κοινότυπα πρέπει. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Καρκίνο εσύ και το ταίρι σου θα μπείτε σε σκέψεις που θα φέρουν ριζικές διαφοροποιήσεις, αλλάζει κατεύθυνση η πορεία της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Single: Με πάθος και ερωτισμό θα σε ενισχύσει ο ερχομός της Σελήνης στο Λέοντα, η ανάγκη σου να διεκδικήσεις και να κερδίσεις θα σε οδηγήσει σε τολμηρές προσεγγίσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει ερχομός καινούριου ερωτικού προσώπου στη ζωή σου, ξεκινά νέος ερωτικός κύκλος. Εσύ που θέλεις να “στρώσεις” την ερωτική σου ζωή σου και να σταθεροποιήσεις ταίρι στο πλάι σου, ο ερχομός του Άρη στον Καρκίνο θα σου φέρει θετικό αποτέλεσμα.
Σε σχέση: Η Σελήνη στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να την φιλοσοφήσεις την κατάσταση, αυτήν τη φορά δεν θα αγχωθείς, χαλαρή θα είναι η στάση σου. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις υπερβολές, προσπάθησε να οριοθετήσεις τον παρορμητισμό σου. Δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου ταξιδάκι αναψυχής ή απόδρασης, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, με τη Σελήνη στο Ζυγό το ταίρι σου θα έχει συγκαταβατική διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ένα γεγονός – έκπληξη θα σου προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό. Το ερωτικό σου ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί γύρω από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που οι δρόμοι σας όχι μόνο θα ενωθούν, αλλά θα έχουν και μακροχρόνια ερωτική πορεία. Προμηνύεται έναρξη νέας ερωτικής αρχής, με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο και λίγο αργότερα στο Ζυγό, ξεκινά για σένα νέα ερωτική περίοδος επιτυχημένης κατάληξης.
Σε σχέση: Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα υπάρξουν εξάρσεις, επαναστάσεις και νέες επιθυμίες. Σε περίπτωση που σε περιορίσουν θα θελήσεις να αντιστρέψεις καταστάσεις πιέσεις και δέσμευσης. Ο παρορμητισμός σου καθώς και μια ανεξήγητη εσωτερική απελευθέρωση θα σε οδηγήσουν σε πράξεις ανατρεπτικές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο Ζυγό θα σκεφτείς συνετά και προσγειωμένα, θα διορθώσεις τυχόν λάθη των προηγούμενων ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Single: Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο, η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με ανασφάλειες. Προσοχή να μην παγιδευτείς στην απαισιοδοξία. Τα γεγονότα θα σε πείσουν πως όλα είναι ένας τροχός που γυρίζει, με την εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου. Καινούριο πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σου, θα σου δώσει τη δυνατότητα νέας ερωτικής αρχής.
Σε σχέση: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό, εξτρεμιστική θα κάνει τη στάση σου, τώρα θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς συναισθηματικά. Ένα τυχαίο συμβάν θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις τα δεδομένα της σχέσης σου, προσπάθησε οι ενέργειές σου να είναι ξεκάθαρες. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η εμφάνιση του Άρη στον Καρκίνο θα σε ωθήσει σε πράξεις που στόχο θα έχουν να κατοχυρώσεις δίπλα σου το προσώπου που αγαπάς.

ΙΧΘΕΙΣ
Single: Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο θα υπάρξουν αμφιβολίες, ίσως να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις αν θέλεις την επανασύνδεση που θα σου ζητηθεί ή όχι. Η εμφάνιση της Σελήνης στο Λέοντα και ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σου φέρουν άνοιγμα για να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα και να βελτιώσεις τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να εστιάσεις και να διεκδικήσεις.
Σε σχέση: Στην αρχή της εβδομάδας κάπως κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, προσοχή να μην μπερδέψεις το ταίρι σου. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Κρόνο το πρόβλημα θα έγκειται στο ότι δεν θα μπορείς να εντοπίσεις τι θέλεις και τι φταίει που δεν το έχεις αποκτήσει ως τώρα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο και στη συνέχεια στο Ζυγό, θα ζυγίσεις τις καταστάσεις, θα βάλεις τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σου σε μια σειρά, και αναλόγως θα πράξεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact