ΕΛΛΑΔΑ

Οι μεταλλωρύχοι κατέλαβαν δημαρχείο στη Χαλκιδική

Σε συμβολικό αποκλεισμό του δημαρχείου Αρναίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι των Μεταλλείων Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Αποχώρησαν οι δημοτικοί υπάλληλοι ενώ στο χώρο βρίσκεται παρακολουθώντας διακριτικά και αστυνομική δύναμη.

Οι εργαζόμενοι των Μεταλλείων Κασσάνδρας, είχαν προαναγγείλει τη συγκεκριμένη κίνησή τους αφού άλλωστε συνεχίζεται η διαμαρτυρία τους με αρκετούς από αυτούς να παραμένουν σε βάθος μεγαλύτερο των 350 μέτρων, στις στοές στην Ολυμπιάδα.

Ενας εξ’ αυτών μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο αργά το βράδυ της Τρίτης αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω της έλλειψης οξυγόνου. Οι μεταλλωρύχοι πάντως δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους και πέρα από την κατάληψη στο δημαρχείο Αρναίας, ετοιμάζουν κατάληψη και στο δημαρχείο Μεγάλης Παναγιάς την Παρασκευή.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact