ΚΟΣΜΟΣ

Οι μουτσούνες του πρίγκηπα Τζορτζ που ξετρέλαναν τους Βρετανούς [εικόνες]

Με μια εντυπωσιακή παρέλαση και την παραδοσιακή επιθεώρηση του στρατεύματος κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ συνεχίστηκαν για δεύτερη ημέρα στο Λονδίνο οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 90ά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ η οποία στη συνέχεια παρακολούθησε μια αεροπορική επίδειξη, περιστοιχισμένη από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, τα βλέμματα και το ενδιαφέρον έκλεψαν τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέητ Μίντλετον και τα φλας άστραψαν στο μπαλκόνι τους.


Η Κέητ και η μικρή Σαρλότ ντύθηκαν σε παλ ροζέ. Αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε ο πρίγκηπας Τζορτζ με τις μουτσούνες που έκανε όταν σήκωνε τα μάτια για να παρακολουθήσει την αεροπορική επίδειξη.

Περίπου 1.500 ένστολοι στρατιώτες και 300 άλογα συμμετείχαν στην παραδοσιακή τελετή Trooping the colour (“Απόδοση χαιρετισμού στη σημαία”) η οποία ανάγεται στις πολεμικές προετοιμασίες του παρελθόντος, όταν όλες οι σημαίες επιδεικνύονταν στους στρατιώτες προκειμένου να είναι σε θέση να τις αναγνωρίζουν μέσα στη σύγχυση της μάχης.

Η βασίλισσα Ελισάβετ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1926 και γιορτάζει τα γενέθλιά της δύο φορές τον χρόνο: μία σε στενό οικογενειακό κύκλο τον Απρίλιο και άλλη μία, την επίσημη γιορτή, τον Ιούνιο, όπως απαιτεί η παράδοση.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact