ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Οι πενηντάρηδες είναι οι νέοι εικοσάρηδες

Οτι ο πενηντάρης είναι ο νέος εικοσάρης έχουν βαλθεί να αποδείξουν αστέρες του κινηματογράφου και του χώρου του θεάματος και του αθλητισμού, οι οποίοι κάνουν τα πάντα παρά την ηλικία τους για να διατηρηθούν ελκυστικοί και σε φόρμα.

Η κρίση των πενήντα δεν φαίνεται να αγγίζει τους πλούσιους και διάσημους άνδρες όπως ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, ο Μπραντ Πιτ και ο Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς και αρκετούς ακόμη διάσημους, οι οποίοι τηρούν αυστηρά μοντέλα διατροφής, άσκησης και φυσικά διατηρούν το στυλ τους σε κάθε εποχή.

Αν και δεν έχουν τα χρόνια και τη δροσιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, οι πενηντάρηδες αστέρες κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρηθούν σε φόρμα, με τους περισσότερους να τρέχουν σε δύο – τρεις μαραθώνιους τον χρόνο, να κάνουν μεγάλες αποστάσεις με μοδάτα, ακριβά και αξιόπιστα ποδήλατα να παίζουν τένις με τις πιο «ανδροπρεπείς» ρακέτες, της Babolat, αυτές που χρησιμοποιεί και ο Ράφαελ Ναδάλ και συνεχίζουν να βλέπουν μπάλα!

Οσον αφορά τη διατροφή πιο συγκεκριμένα προτιμούν τη δίαιτα 5:2, δηλαδή επί πέντε ημέρες την εβδομάδα τρώνε ό,τι θέλουν και δύο φορές την εβδομάδα καταναλώνουν μόλις 600 θερμίδες (500 για τις γυναίκες). Τις ημέρες της… νηστείας, οι οποίες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι κολλητά η μία με την άλλη, τρώνε ένα πρωινό 300 θερμίδων και ένα γεύμα ή ένα δείπνο των 300 θερμίδων επίσης.

Μεταξύ των διατροφικών επιλογών τους είναι επίσης η κατανάλωση φυσικού χυμού παντζαριού γιατί κυκλοφορεί η φήμη πως κάνει καλό στην αρτηριακή πίεση. Επίσης προτιμούν το καλό κρασί και μάλιστα κρασιά περιορισμένης παραγωγής και αποφεύγουν την μπίρα γιατί δεν κάνει καλό στη σιλουέτα τους.

Εκεί που σίγουρα πάντως κερδίζουν τους διάσημους της ηλικίας του Ρονάλντο, είναι το στυλ, καθώς αποφεύγουν τις ενδυματολογικές ακρότητες προτιμώντας καλοραμμένα απλά αμερικανικά κοστούμια, τζιν φαρδιάς γραμμής για να καλύπτονται οι ατέλειες, παπούτσια τύπου brogues και μαντίλια για τον λαιμό για να τονίζουν τις γωνίες του προσώπου τους.

Φυσικά για την ενδυματολογική τους στρατηγική, επιλέγουν γνωστές φίρμες. Οσον αφορά τα παπούτσια, σχεδόν κανείς αυτής της γενιάς των διάσημων δεν έχει θεαθεί να φορά καθημερινά παπούτσια, με αθλητικό στυλ.

Οι διάσημοι πενηντάρηδες δίνουν επίσης ιδιαίτερη έμφαση στα κουρέματα, στα χτενίσματα και στα ξυρίσματα, επιλέγοντας γνωστούς «μπαρμπέρηδες» του Λονδίνου, όπως η αλυσίδα Murdock που διατηρεί έξι καταστήματα στη βρετανική πρωτεύουσα και έχει κάνει θραύση στην ανδρική περιποίηση.
newsone

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact