ΖΩΔΙΑ

Οι χειρότεροι ζωδιακοί συνδυασμοί

Άντρας Σκορπιός & γυναίκα Ιχθείς: Το ψάρι νιώθει το τσίμπημα του Σκορπιού

Ο άντρας Σκορπιός είναι ακαταμάχητα σέξι και με μυστήριους τρόπους. Αν είσαι αρκετά τυχερή και τον «αιχμαλωτίσεις», θα έχεις έναν σύντροφο που θα σ΄ αγαπήσει πλήρως, απολύτως και εντελώς. Αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης. Το αρνητικό είναι, πως πρόκειται για έναν κτητικό άντρα που σε θέλει στην κατοχή του. Ο Σκορπιός είναι ο πιο ζηλιάρης του ζωδιακού κύκλου. Είναι έντονος, με ένα μυστικό, υπόγειο ρεύμα χειραγώγησης που μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί ο σύντροφός του.

Η γυναίκα Ιχθείς είναι άλλο ένα ζώδιο ερωτευμένο με τον έρωτα, και εξαιτίας αυτού, δεν σταματά να τον αποζητά. Η αγάπη είναι τόσο σημαντική γι΄ αυτή, που θα αγνοήσει τα προειδοποιητικά «καμπανάκια» και τα ελαττώματα που όσοι δεν φορούν τις παρωπίδες της θα έβλεπαν στο αντικείμενο του πόθου τους. Χρειάζεται μόνο να αισθάνεται ότι ο σύντροφός της την αγαπά κι αυτό της φτάνει. Η γυναίκα Ιχθείς είναι δοτική, ευαίσθητη, και μερικές φορές φτάνει στην αυτοθυσία για λάθος ανθρώπους. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους Ιχθείς να κατηγορούνται ότι παριστάνουν τον οσιομάρτυρα, και κανείς δεν θέλει να βγει ραντεβουδάκι με έναν τέτοιο.

Το θέμα με το ζευγάρι Σκορπιού-Ιχθύ είναι πως πρόκειται για δύο ζώδια έντονα φορτισμένα συναισθηματικά, ανεξαρτήτως αν τα συναισθήματά τους είναι καλά ή άσχημα. Και, δυστυχώς, είναι εύκολο και για τους δύο να παρασύρουν το σύντροφό τους σε αρνητικές καταστάσεις.

ΌΜΩΣ, η σχέση τους μπορεί να λειτουργήσει καλά, αν ο Σκορπιός απελευθερώσει την ασφυκτική λαβή του και δώσει στο ψαράκι χώρο ν΄αναπνέει (άντε και να κολυμπάει), κι αν οι Ιχθείς μπορούν να στέκονται όρθιοι στα πόδια τους, αποφεύγοντας να παίρνουν στα σοβαρά την αρνητικότητα του Σκορπιού. Στην πραγματικότητα, αυτό το ζευγάρι μπορεί να χτίσει έναν βαθύ και ουσιαστικό δεσμό με βάση τη συμπόνοια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact