ΖΩΔΙΑ

Όλα τα ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Φεβρουάριο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις 14 έως και τις 28 Φεβρουαρίου

Ο Αρης που μπαίνει στον Ταύρο θα σε ενεργοποιήσει μέσω των σχέσεων και συνεργασιών και θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα για τους άλλους. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Θα βγεις στην επίθεση για να κερδίσεις ή να διεκδικήσεις χρήματα. Πάντως ο αισθησιασμός σου θα κτυπήσει κόκκινο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 4 έως και 28 Φεβρουαρίου

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και 2ο οίκο σου θα σε κάνει πιο σοβαρό, όσον αφορά στην διαχείριση των οικονομικών σου, αλλά και των συναισθημάτων σου και μόλις γίνεις πιο συνεπής και υπεύθυνος/η θα έρθουν και τα κέρδη.

19 Φεβρουαρίου

Η Πανσέληνος στην Παρθένο και 10ο οίκο σου θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις στα επαγγελματικά σου. Ίσως μάθεις πράγματα που θα σε βγάλουν από τις αυταπάτες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 4 έως και 28 Φεβρουαρίου

Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει αίγλη, δύναμη αλλά και κοινωνική αναγνώριση. Σίγουρα ο πήχης των απαιτήσεων σου θα ανέβει αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

4 Φεβρουαρίου

Η Νέα Σελήνη στις 4 του μηνός θα σε φέρει εμπρός σε μια καινούργια κατάσταση, από την οποία γενικά θα έχεις πολλές και καλές εξελίξεις καθώς θα απαλλαγείς από ό,τι δε χρειάζεσαι πια. Είναι σαν να βάζεις και πάλι το νερό στο αυλάκι αυτή τη φορά όμως θα είναι καθαρό.

Από 1 Φεβρουαρίου έως και 9 Φεβρουαρίου

Ο Ερμής που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει ένα μεγάλο κίνητρο να ξεπεράσεις πολλές λανθασμένες αντιλήψεις. Για αυτό θα επενδύσεις περισσότερο σε νέες και πρωτοπόρες πληροφορίες. Το κυριότερο απ’ όλα είναι να προχωρήσεις στην άμεση υλοποίηση όλων όσων σκέφτεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

10 έως και 28 Φεβρουαρίου

Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου φέρει έμπνευση και γενικά θα αναπτύξεις ένα κομμάτι ρομαντισμού αλλά και δημιουργικής φαντασίας. Όλα αυτά φυσικά με μέτρο γιατί μπορεί να περάσεις και στο άλλο άκρο, αυτό της πλήρους αδράνειας και το χάσιμο χρόνου χωρίς στόχο και σκοπό.

19 Φεβρουαρίου

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα σου δώσει ένα καινούργιο νόημα ζωής και πορείας. Συμπόνια, καλοσύνη και ευαισθησία θα είναι μερικά από τα στοιχεία που θα τονιστούν αυτή την περίοδο. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, στο ζώδιο της Παρθένου δεν σε αφήνει να βουλιάξεις στις αυταπάτες. Αντίθετα, σε ξυπνάει από το λήθαργο και σε βάζει να δοκιμάσεις πράγματα στην πράξη. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες η επιρροή θα είναι μεγαλύτερη.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact