ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

"Όλες οι βίζιτες έχουν πάρει εκπομπές και κάνουν τώρα τις μανούλες!"

Έχει μάθει να τα λέει έξω από τα δόντια και έτσι για μια ακόμη φορά κρίνει και κατακρίνει όλα όσα τον ενοχλούν στην τηλεόραση σήμερα.

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για το επαγγελματικό παρελθόν του αλλά και για την κατάσταση που ισχύει σήμερα με τα περιοδικά και τις διάσημες κυρίες, χρησιμοποιώντας καυστικές εκφράσεις.

Περιμένατε τέτοια πορεία στη ζωή σας, τέτοια καριέρα;

Όχι. Η αλήθεια είναι ότι τα έχω μπερδέψει λίγο. Όσο ήμουν πιτσιρικάς και δούλευα, κακόμαθα, με την έννοια ότι δούλευα με χαρισματικούς ανθρώπους. Όλο αυτό που έζησα μετά μου έκανε πολύ φθηνό. Έχοντας δουλέψει με τη Μελίνα Μερκούρη, την Ειρήνη Παπά, με μεγαθήρια της ελληνικής μουσικής, μετά αισθανόμουν ότι όσο πήγαινα έπεφτα. Αργότερα ανακάλυψα ότι έχει πέσει γενικά το γούστο, κάνουμε πολλές εκπτώσεις.

Δώστε μου ένα παράδειγμα.

Έκανα δημόσιες σχέσεις σε γραφείο Τύπου στη Μαρινέλλα, έστελνα ένα δελτίο Τύπου και δεν μου το έβαζε καμία εφημερίδα. «Έλα μωρέ, τήν μπουζουξού», μου λέγανε. Τώρα κατεβάζουν τα βρακιά τους στην πρώτη ημιεπώνυμη, άφωνη. Έλεγα σε ένα περιοδικό: «Θα μου κάνετε εξώφυλλο την Ειρήνη Παπά;» Μου απαντούσαν: «Γιατί, τι κάνει;» Τώρα κάνουν εξώφυλλο, επειδή μία άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της.

Ποιος φταίει για όλο αυτό;

Οι δημοσιογράφοι, οι εκδότες, οι καναλάρχες και η πτώση της αισθητικής και της μόρφωσης. Σε όλα τα Μέσα έχουν καταληφθεί οι θέσεις από αμόρφωτους, ημιατάλαντους και χιλιάδες άλλα κοσμητικά επίθετα, που… ας μην τα πω τώρα και δημιουργήσω πάλι… Όλες οι βίζιτες έχουν πάρει εκπομπές και κάνουν τώρα τις μανούλες, οι οποίες στο παρελθόν ήταν εξώλης και προώλης, για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση. Αυτές διαμορφώνουν την αισθητική του σύγχρονου ανθρώπου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact