SOCIAL MEDIA

Όλη η Ελλάδα με τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που εξαφάνισαν σε χρόνο ρεκόρ τους Πακιστανούς απο την Ομόνοια

Διαβάστε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια που έφτασαν  στα «συρτάρια» του «Makeleio.gr»:

Χρυσοβαλάντης
Μπράβο στα Παόκια! Χίλια μπράβο και σεβασμός στα καρντάσια! Αυτές οι εικόνες να αποτελέσουν το έναυσμα για περαιτέρω ξυλοφόρτωμα στους λάθρο και όχι μόνο! Μακάρι και στους αριστερούς! Φέρτε μου ένα μπλάστρη (χοντρό ξύλο που δε κόβεται, ούτε σπάει) και θα σου κάνω τους Συριζο-αναρχο άπλυτους, ρουβίκωνες, μκο και κουμμούνες, μπλέ μαρέν από το ξύλο! Δε θα δείξω κανένα οίκτο! Θα βαράω όπου φτάνω, τόσο άχτι που τους έχω…

Σελενη
Αν 200 αποφασισμένοι Παοκτζήδες εκαναν τετοιο πανικο φανταστείτε τι θα μπορουσε να κανει ενα οργανωμένο κομμα αν κατέβαζε κοσμο κατω για να καθαρίσει κ να επανακαταλάβει την χωρα. Αυτα για να μην μας δουλεύουν καποιοι επαγγελματίες μπαρουφολογοι οτι ειναι δηθεν πατριώτες κ οτι ο μονος τροπος για να αλλαξουν τα πραγματα ειναι να τους ψηφίζουμε στις εκλογες για να τσεπώνουν τα δεκα χιλιαρικακια εκαστος κ να πανε μετα να πνιγουν τον πονο τους με τα φερερο ροσε του κ. Πακοπρεσβη. Οι Παοκτζήδες χθες ξεβράκωσαν τους παντες κ τα δήθεν πατριωτικά-εθνικιστικά κομματα, αλλα κ εμας τους ίδιους που το μονο που κανουμε ειναι να λεμε παρλαπίπες στο ιντερνετ

φοίνιξ..ςς..
Αυτά ακριβώς σκέφτομαι και εγώ σελήνη,και είχα σκοπό να γράψω αλλά με πρόλαβες,…ο Μιχαλολιάκος έπρεπε να κάνει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ την περίοδο 2012-13 τότε που η χ.α. ήταν μόδα ,κολοσε ο Πακιστανός και το σύστημα των έβαλε φυλακή,.όση δεν καταλαβαίνουν πως η χ.α. τελείωσε και κατάντησε ανέκδοτο ας κοιτάξει το το iq του
ΥΓ. μπράβο!!!! στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ,δεν τους είχα σε εκτίμηση ,πλεων τους εχω

eksothen
Eπιτελους.
Ξυπνησαν και οι φιλσθλοι του ΠΑΟΚ, απο τον «αλληλεγγυο», υπνο τους. Ευγε στους μαγκες του ΠΑΟΚ, απο εναν Ολυμπιακακια.

Ετσι πορευεται ο Ελληνας.
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ
ΜΑΓΚΑΣ, ΑΛΗΤΑΚΟΣ &
πανω απο ολα, κι ολους
ΕΛΛΑΔΑ

TAKIS
Εσείς οι ηλίθιοι μπάτσοι που προστατεύατε τους οπλισμένους με καδρόνια πάκιδες εναντίον των με άδεια χέρια συνελλήνων σας, όταν έρθει η ώρα τα ισλάμια να σας κόψουν τα κεφάλια και να πηδήξουν τις γυναίκες σας μόνο τότε θα καταλάβετε τι λάθος κάνατε όχι μόνο χθές , αλλα και όσες φορές πήρατε το μέρος των ισλαμοεισβολέων .Και μη δικαιολογείστε οτι απλώς κάνατε τη δουλειά σας , γιατί να ξέρετε πως κι αυτοί που σκάβουν το λάκκο σας, το λάκκο όλων μας ,κι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους. Και κάτι τελευταίο. Την επόμενη φορά που είναι να πληρωθείτε να ζητήσετε τα χρήματα αποκλειστικά και μόνο από τα ισλαμοπάκια . Δε σας πληρώνουμε εμείς για να προστατεύετε αυτά τα καθάρματα γκε γκε?

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!! ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ!!
ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!

Ο/ΗΣΤΕΦΑΝΟΣ

Και τώρα θα βγει ένας καλοθελητής λαθροεισαγγελέας και θα συλλάβει όλους τους οπαδούς και παράγοντες του ΠΑΟΚ ως εγκληματική οργάνωση….

Ο/ΗΑνώνυμος

Ορθοδοξία-Οικογένεια-Πατρίδα! Μπράβο στον ΠΑΟΚ.

FRIDA.

Αυτό θα πεί χώρα μπουρδέλο.Οι εισβολείς Πακιστανοί λαθρομετανάστες κάνουν όποτε θέλουν πορεία και κλείνουν το κέντρο της Αθήνας διεκδικώντας τα ανύπαρκτα δικαιώματά τους.Ευτυχώς στον δρόμο τους βρέθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι μόνοι που φυλάνε ακόμα Θερμοπύλες.Οι οπαδοί της Αθήνας είναι σε κώμα από τα μνημόνια και την φορολογία και δεν βλέπουν γύρω τους την πατρίδα τους που έχει καταληφθεί από τον κάθε βρωμιάρη κακοποιό λαθρομετανάστη.Έξω οι Ισλαμιστές Πακιστανοί από την Ελλάδα.

SPARTA.

Αγαπητέ Στέφανε.Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσωσαν την χαμένη τιμή της Ελλάδας,αυτή που έχουν ποδοπατήσει οι προδότες και ανθέλληνες Τσίπρας,Καμμένος.Σε μια Αθήνα πού ο άθλιος και ανίκανος Δήμαρχος Καμίνης έχει μετατρέψει σε Λαχόρι και Ισλαμαμπάντ, οι περήφανοι Μακεδόνες οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, απάντησαν στους άπλυτους Ισλαμιστές Πακιστανούς.Ή Αστυνομιά του Τόσκα φυσικά στην γραμμή της κυβέρνησης, είχε εντολή να προστατέψει τους λαθρομετανάστες εισβολείς, αυτούς που πληρώνει ο Ελληνικός λαός από την αιματηρή φορολογία του.Στην χώρα μπανανία αυτή που ο Τσίπρας και ο Καμμένος την έχουν κάνει μπουρδέλο, υπάρχουν ακόμα κάποιοι σαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που κρατάνε ψηλά την σημαία της Ελλάδας.
Άν και Ολυμπιακός από σήμερα και στο εξής θα υποστηρίζω και τον ΠΑΟΚ.

Έφεδρος ανθ/γος
παν μη Έλλην βάρβαρος έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.Τον αλληλοσεβασμό τον είχαμε με τους γείτονες μας εδώ και χιλιάδες χρόνια.Από Π.Χ με τους Πέρσες που τους αποτελείωσε τον 6ο αιώνα Μ.Χ ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ηράκλειος και μετά με τους Τούρκους ,από τη μάχη του Μαντζικέρτ 1071 Μ.Χ .Αν δεν είχες , πατέρα και μητέρα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν σε θεωρούσαν ΈΛΛΗΝΑ .Φτάνει πια η προπαγάνδα , ΕΛΛΗΝΑΣ γεννιέσαι ΔΕΝ γίνεσαι

Α.Χ., από Β.Α Αιγαίο 
μπράβο ρε παλικάρια! Για αυτό λατρεψα και λατρευω τη Σαλονίκη….ΠΑΟΚ=ΘΑΡΡΟΣ

Ηρακλάρας

για πρώτη (και μοναδική) φορά και εγώ μαζί σας. Μπράβο στα μπαόκια που κάνανε ντου στους ισλαμιστές φανατικούς@

ΕΥΓΕ

Μπραβο στα παιδια απο τον βορρα.Ετσι πρεπει στους λαθροεισβολεις ,κυριως βρωμοπακια και λερο αφγανα ,αλλα πιο πολυ στους λεχριτες υποστηρηχτες τους!!!

ΕΛΛΑΣ
ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΔΕΡΦΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ. ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΑΟΚΣΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ.

ΑΝΤΙΝΕΑΤΑΞΗ

ΠΑΟΚ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ..ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ
ΕΣΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ ΕΞΥΠΝΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΡΧΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Κ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;
ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact