ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Όλο το παρασκήνιο από την βάφτιση του Λιάγκα junior!

Και το όνομα αυτού, Δημήτρης! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά βάφτισαν το περασμένο Σάββατο τον μικρό τους γιο και το γιόρτασαν παρέα με δικούς τους ανθρώπους. Φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς που βρέθηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου, στη Βάρκιζα, παρακολούθησαν το μυστήριο και στη συνέχεια διασκέδασαν στο πάρτι το οποίο στήθηκε για μικρούς και μεγάλους.

Ο Λιάγκας junior εξέπληξε τους πάντες, καθώς δεν έκλαψε καθόλου όταν ο ιερέας τον βούτηξε στην κολυμπήθρα. Νονοί του ήταν ο πολύ καλός φίλος της Φαίης από τη Θεσσαλονίκη Σάββας Τζεβελέκης και η δημοσιογράφος Σόνια Καζόνι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι συνεργάτες των δύο παρουσιαστών στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Με τον τελευταίο το ζευγάρι αναθέρμανε τις σχέσεις του μετά την απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους όταν εκείνος αποφάσισε να παραμείνει στο Mega και να μην τους ακολουθήσει στο κανάλι του Αμαρουσίου. Μάλιστα, ο Δημήτρης δεν συνοδευόταν από την αγαπημένη του Ιλένια Ουίλιαμς, αλλά από την πολύ καλή του φίλη Μαίρη Συνατσάκη.

Στην guest list ήταν επίσης ο Αδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, ο Γιώργος Παπαδάκης με τη γυναίκα του Τίνα (μάλιστα ο δημοσιογράφος «τα βρήκε» με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ύστερα από την έντονη λογομαχία που είχαν στην εκπομπή του), η Μιμή Ντενίση με τον πρώην σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο και την κόρη της Μαριτίνα, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος, η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος.

Διασκέδαση

Οι φίλοι του ζευγαριού απόλαυσαν πιάτα από διαφορετικές κουζίνες (ελληνική, ιταλική), αλλά και εκλεκτά γλυκίσματα. Εξάλλου ο μεγάλος γιος της Φαίης και του Γιώργου, Γιάννης, και οι φίλοι του είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν και να γευτούν νόστιμα παγωτά.

Η μπομπονιέρα για τα παιδιά ήταν ένα όμορφο καδράκι με marshmallows, ενώ η ευαίσθητη μαμά του Δημήτρη φρόντισε να πάρει τις μπομπονιέρες για τους ενηλίκους από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, ώστε να βοηθήσει τους σκοπούς του οργανισμού.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στάθη Παπούλια

Το είχε πει και ο ίδιος: η Φαίη Σκορδά ήταν ένας από τους ελάχιστους πρώην συνεργάτες του που του στάθηκαν μετά το βαρύ εγκεφαλικό το οποίο υπέστη το καλοκαίρι του 2013. Ετσι, όταν εκείνη τού ζήτησε να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση για χάρη της, ο Στάθης Παπούλιας (φωτό) δεν αρνήθηκε. Δέχτηκε την πρόσκληση για τη βάφτιση του μικρού Δημήτρη με χαρά. Ετσι ντυμένος κομψά και στηριζόμενος σε ένα ειδικό μπαστούνι έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα για να μοιραστεί τη χαρά της καλής του φίλης. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με άλλα αγαπημένα του πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact