ΕΛΛΑΔΑ

Ομαδικοί βιασμοί αγοριών σε ίδρυμα ανηλίκων στο Βόλο;


Στο υπουργείο Δικαιοσύνης περιμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, ενώ παράγοντες του υπουργείου κάνουν λόγο για «απόπειρα» και όχι για βιασμό

Εντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες που ήρθαν από τον Βόλο και συγκεκριμένα από το  Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων στην πόλη, σύμφωνα με τις οποίες, δύο ανήλικοι έπεσαν θύματα βιασμού το περασμένο Σάββατο, ένα μόλις μήνα έπειτα την καταγγελία για επίσης ομαδικό βιασμό 14χρονου Αλβανού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», οι δράστες του ομαδικού βιασμού, που έγινε το Σάββατο, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και απειλή, ωστόσο, αμέσως μετά επέστρεψαν στο Ίδρυμα όπου και συνεχίζουν να εκτίουν την ποινή τους.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο νυχτερινός φύλακας του Ιδρύματος, ο οποίος δεν βρήκε τα αγόρια στους θαλάμους και τα εντόπισε κακοποιημένα στις τουαλέτες.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η φύλαξη του Ιδρύματος, που υπάγεται στο υπουργείο Δικαιοσύνης, είναι ελλιπής, ιδιαίτερα το βράδυ, αλλά και πως ανησυχία προκαλούν στις αστυνομικές αρχές οι συνεχείς εξαφανίσεις ανηλίκων.

Πάντως, στο υπουργείο Δικαιοσύνης περιμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, ενώ παράγοντες του υπουργείου κάνουν λόγο για «απόπειρα» και όχι για βιασμό.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact