ΕΛΛΑΔΑ

Ομαλά διεξάγεται η κίνηση στα τελωνεία του Προμαχώνα και της Εξοχής

Ομαλά διεξάγεται, για την ώρα, η διεύλευση των οχημάτων από τα τελωνεία του Προμαχώνα και της Εξοχής, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Εντός της ημέρας, αναμένονται οι γενικές συνελεύσεις των αγροτών, προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση τους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες στις 15:00 οι συμμετέχοντες στο μπλόκο του τελωνείου του Προμαχώνα, προχώρησαν σε αιφνιδιαστικό αποκλεισμό για τα φορτηγά και τις νταλίκες, για να απελευθερώσουν και πάλι την πρόσβαση στις 5 τα ξημερώματα. «Η κυκλοφορία ομαλοποιήθηκε και δεν υπάρχουν αυτοκινητιστές σε αναμονή» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου, Στέργιος Λίτος.

Στο τελωνείο της Εξοχής, η κίνηση διεξάγεται επίσης ομαλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, προερχόμενες από τους αγρότες, μετά τη γενική συνέλευσή τους που ορίσθηκε για το απόγευμα, είναι πιθανόν η διεύλεση να κλείσει από τις 22:00.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact