ΚΟΣΜΟΣ

Όσκαρ ηλιθιότητας: Κάφροι Οπαδοί της Άρσεναλ κορόιδευαν ζητιάνο!

Η καφρίλα και ο πολιτισμός των  Άγγλων φαίνεται απο το πως συμπεριφέρονται σε «ζητιάνο» πρόσφυγα στην Ισπανία. Το έχουν αποδείξει αλώστε όταν έρχονται στην Ελλάδα για τουρισμό.

Οι οπαδοί της Αϊντχόφεν, οι οποίοι πετούσαν κέρματα σε ζητιάνους στη Μαδρίτη με σκοπό να γελάσουν, φαίνεται πως δεν είναι οι μόνοι που διεκδικούν το όσκαρ βλακείας. Σοβαρή υποψηφιότητα έθεσαν και οι οπαδοί της Άρσεναλ.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, Άγγλοι οπαδοί κορόιδευαν ζητιάνο σε πλατεία της Βαρκελώνης, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του επαναληπτικού με τη Μπαρτσελόνα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο, όπου οι φίλοι της Άρσεναλ “παίζουν” με τον ζητιάνο, άλλοι τον κοροϊδεύουν, ενώ υπάρχει και ένας φιλότιμος οπαδός, ο οποίος του αφήνει λίγα χρήματα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact