ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάγκαλος: ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κάνουν «τουρλουμπούκι»

«Προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους χαζούς να ξαναψηφίσουν»

«Δεν υπάρχει κεντρώος χώρος πια, δεν διεκδικεί το ΠΑΣΟΚ τον κεντρώο χώρο. Με τη Δημοκρατική Αριστερά κάνουν “τουρλουμπούκι” και προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους χαζούς να ξαναψηφίσουν, να πάρουν ένα 10% για να μπουν σε κάποια κυβέρνηση, την οποία δεν έχουν αποφασίσει και ποια θα είναι, είναι του ΣΥΡΙΖΑ ή είναι της ΝΔ», δήλωσε ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα FM, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε πως «το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διαλυθεί… το ΠΑΣΟΚ έκανε τη διαδρομή του… το ΠΑΣΟΚ, έχει διαλυθεί, είναι δυνατόν με 3%…» και σημείωσε ότι «χρειάζεται ένα κεντρώο κόμμα που θα αποτελείται από νέους άφθαρτους ανθρώπους. Όχι Πάγκαλος, όχι εγγονός του Γεννηματά».

«Ο Θεοδωράκης το έκανε σε επίπεδο επικοινωνιακό και χωρίς κριτήρια και εδώ πρέπει να υπάρχουν σκληρά κριτήρια», πρόσθεσε.

Ως παράδειγμα για το στίγμα αυτού του κεντρώου κόμματος ανέφερε: «Το κόμμα αυτό να πει ότι εγώ θα κάνω αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και απολύσεις. Μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, γιατί είναι δικαίωμα του ελληνικού λαού να ψηφίσει ένα κόμμα που θα κάνει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ώστε να μπορέσουμε, επιτέλους, να αποκτήσουμε μία κρατική μηχανή, που θα λειτουργεί».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact