ΚΟΣΜΟΣ

Παιδί θαύμα: 12χρονος έγινε δεκτός σε δύο πανεπιστήμια -Εχει ήδη μιλήσει στη NASA

Ο όρος «παιδί-θαύμα» έχει βγει για περιπτώσεις όπως ο Τανίσκ Αμπραχαμ. Πρόκειται για έναν 12χρονο, που έχει ήδη αποφοιτήσει από το κολέγιο- πέρυσι- και φέτος έγινε δεκτός από δύο πανεπιστήμια.

«Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος», παραδέχθηκε ο πιτσιρικάς, μιλώντας στο NBC, προσθέτοντας ότι είναι κάτι για το οποίο περίμενε καιρό.

Ο Αμπραχαμ σκοπεύει να σπουδάσει εμβιομηχανική, αν και δεν έχει καταλήξει ακόμη σε πιο πανεπιστήμιο. Στο ελεύθερο χρόνο του πάντως, μοιάζει με ένα συνηθισμένο 12χρονο. Του αρέσει να ασχολείται με το Twitter και να παίζει video games με την 10χρονη αδερφή του, Τιάρα, η οποία μάλιστα είναι ήδη μέλος της MENSA, όπως και εκείνος βέβαια.

Τα εντυπωσιακά στοιχεία για τον Αμπραχαμ δεν σταματούν εκεί, καθώς ήδη έχει μιλήσει σε συνέδριο της NASA. Τα σχέδιά του για το μέλλον περιλαμβάνουν ένα ντοκτορά και να ασχοληθεί με την ιατρική έρευνα. Και τελικά, να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ!

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact