ΚΟΣΜΟΣ

Πακιστάν: Οικογενειακή βεντέτα έκλεισε 28 χρόνια μετά με έξι φόνους

Εικοσι-οκτώ χρόνια χρειάστηκαν οι συγγενείς μίας 60χρονης στο Πακιστάν για να εκδικηθούν έναν γάμο που τελέστηκε το 1986.

Ειδικότερα, η οικογενειακή βεντέτα έκλεισε με πέντε ανθρώπους νεκρούς. Δύο συγγενείς της 60χρονης σκότωσαν την μητέρα, τον πατέρα και τέσσερα από τα εννέα παιδιά τους.

Τα νεκρά παιδιά της οικογένειας είναι τέσσερα, τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Όμως, μία κοπέλα τραυματίστηκε κατά την επίθεση το βράδυ της Τρίτης στην πόλη Τζανγκ του κεντρικού Πακιστάν.

Τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας είναι ασφαλή ενώ οι διωκτικές αρχές ανέφεραν ότι η κοπέλα αναγνώρισε τους δολοφόνους ως μέλη της οικογένειας της μητέρας της και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η δολοφονία των συγγενών της ήταν πράξη εκδίκησης για τον δεύτερο γάμο της μητέρας της.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πακιστάν, το 2013, στη χώρα καταγράφηκαν 869 εγκλήματα τιμής. Ο πραγματικός αριθμός είναι πιθανότατα πολύ μεγαλύτερος, δεδομένου ότι πολλές περιπτώσεις δεν καταγγέλλονται.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact