ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Οκτώβριος 2018: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Χρήματα και έρωτας στο προσκήνιο

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 24 Οκτωβρίου είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, μετά από μια αρκετά δύσκολη περίοδο, ήρθε η ώρα να απολαύσεις κι εσύ τον έρωτα και τη χαρά και να διασκεδάσεις όπως το δικαιούσαι. Αν διατηρείς μια σχέση, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα καταλάβεις ακόμα περισσότερο την αξία της, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε σοβαρές αποφάσεις.

Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να της αφοσιωθείς απόλυτα, καθώς θα νιώσεις από την πρώτη στιγμή την ανάγκη να δείξεις τις σοβαρές προθέσεις σου. Δεν αποκλείεται επίσης αυτό το διάστημα να προκύψει μια εγκυμοσύνη, ειδικά αν το επιδιώκεις. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 24 Οκτωβρίου ενεργοποιεί τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο δεκαπενθήμερο. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια θετική Πανσέληνο, ίσως τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν σου δημιουργήσουν αρκετή πίεση, αφού θα πρέπει μέσα σε λίγο διάστημα να προβείς σε σημαντικές αλλαγές.

Αυτές μπορεί να αφορούν στην αναζήτηση μιας νέας στέγης ή ακόμα και την μετακίνηση σε μια άλλη πόλη, που πρέπει να ολοκληρωθεί γρήγορα εξαιτίας κάποιων επαγγελματικών εξελίξεων. Σ’ αυτή την περίπτωση, οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου είναι εξαιρετικά λαμπρές, γεγονός που θα διαπιστώσεις στην πορεία. Επίσης, είναι πιθανό να θελήσεις να αποκοπείς από το οικογενειακό σου περιβάλλον, προκειμένου να ζήσεις μαζί με τον σύντροφό σου.Πανσέληνος Οκτώβριος 2018: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Χρήματα και έρωτας στο προσκήνιο

  • ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 24 Οκτωβρίου, πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αναμένεται να σου φέρει πολλά θετικά γεγονότα.

Οι σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σου, συγγενικά σου πρόσωπα ή ακόμα και επαγγελματικές επαφές που θα κάνεις το επόμενο δεκαπενθήμερο, πρόκειται να αποδειχθούν ιδιαίτερα επωφελείς.

Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σου ανοίξει μια νέα επαγγελματική πόρτα, που σου επιφυλάσσει σημαντικές προοπτικές ανόδου.

Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, το διάστημα αυτό η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα βελτιωθεί, ενώ αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μια σημαντική γνωριμία.

Πηγή: myastro.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact