ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Παπαθωμά – Πετράκος: Γάμος το 2016;

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος. Το ζευγάρι θα βαφτίσει την κορούλα του και δεν αποκλείεται την ίδια ημέρα να γίνει και ο γάμος τους.

Το όνομα, που θα δώσουν στον καρπό του έρωτά τους, είναι Αγάπη! Η μικρή μάλιστα, έχει γενέθλια στις 11 Ιανουαρίου και κλείνει τον πρώτο χρόνο της ζωής της!

Όπως αναφέρει το Gossip-tv, αυτές τις μέρες, η ηθοποιός περνάει τις γιορτές χωρίς τον σύντροφό της, Γρηγόρη Πετράκο, στις Σέρρες και ο φωτογραφικός φακός του YOU, απαθανάτισε όλη την οικογένεια στο αερδρόμιο.

Ο τραγουδιστής πρέπει να βρίσκεται στην Πάτρα, όπου και εμφανίζεται σε μαγαζί της περιοχής και γι’ αυτό δε θα γιορτάσει ούτε την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του.

Μαζί φυσικά με τη μαμά του, θα γιορτάσει και ο γιος της από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα, Αχιλλέας!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact