ΚΟΣΜΟΣ

Παραλίγο τραγωδία: Αγωνιστικό αυτοκίνητο βυθίστηκε στη λίμνη (Βίντεο)

Μία από τις πιο δραματικές σκηνές των τελευταίων ετών σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι σημειώθηκε στο Μεξικό όταν το Ford Fiesta WRC των Tanak-Molder βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε λίμνη.

Το ατυχές περιστατικό, που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε δυστύχημα, σημειώθηκε στην εναρκτήρια ειδική διαδρομή της δεύτερης ημέρας, την μήκους 9.9km Los Mexicanos.

Όμως, δυόμιση χιλιόμετρα μετά την αφετηρία, ο Ott Tanak πλήγωσε την ανάρτηση του Ford Fiesta WRC με συνέπεια αυτού, να μη μπορεί να στρίψει στην αριστερή στροφή που ακολουθούσε. Βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε σε λίμνη, με το αυτοκίνητο του να βυθίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Ευτυχώς, το πλήρωμα κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο με τον συνοδηγό του Εσθονού να καταφέρνει να σώσει τις σημειώσεις του, πριν το Fiesta καταλήξει στο βυθό.

To πλήρωμα αναγκάστηκε να… κολυμπήσει!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact