ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Παρών» στην αυριανή ψηφοφορία για Πρόεδρο από το ΚΚΕ

«Ο κ. Τσίπρας προετοιμάζει το έδαφος για την υπογραφή νέας συμφωνίας με την ΕΕ και τους δανειστές, εκμεταλλευόμενος την αγωνία του λαού να απαλλαγεί απ’ τις αντιλαϊκές πολιτικές», αναφέρεται σε άτυπο σχόλιο του ΚΚΕ μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σχόλιο προστίθεται ότι ο πρωθυπουργός «σπεύδει να ανακοινώσει τις πρώτες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, που αποτελούν «σταγόνα στον ωκεανό» των εφαρμοστικών νόμων και μνημονίων, των οποίων την κατάργηση θα ζητήσει άμεσα, με πρόταση νόμου και ονομαστική ψηφοφορία το ΚΚΕ».

Τέλος στο σχόλιο του κόμματος αναφέρεται ότι ο πρωθυπουργός «ανακοινώνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο, επί χρόνια στέλεχος και υπουργό της ΝΔ. Είναι γνωστή η στάση αρχών του ΚΚΕ για το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, ανεξαρτήτως προσώπου και αυτήν θα τηρήσει, ψηφίζοντας «παρών» στην αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact