ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Δραπέτης της ευθύνης ο Τσίπρας

«Τον ζήσαμε, τον γνωρίσαμε, δεν μπορεί πια να εξαπατά τον ελληνικό λαό»

Για «λαϊκισμό, μεγάλα και ψεύτικα λόγια, κούφιες υποσχέσεις, πλαστά διλήμματα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα το ΠΑΣΟΚ.

Πρόκειται αναφέρει για «μια κακόγουστη επανάληψη της τακτικής που ακολούθησε πριν τις εκλογές της 15ης Ιανουαρίου».

«Οι “άλλοι” φταίνε για όλα και αυτός δήθεν μάχεται για τους αδύναμους. Η πραγματικότητα όμως δεν κρύβεται. Είναι ο δραπέτης της ευθύνης», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ και τονίζει ότι ο πρωθυπουργός κρύβεται πίσω από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, για να προκαλέσει εκλογές πριν αποκαλυφθούν στην πράξη οι δυσμενείς συνέπειες του 3ου Μνημονίου για τα νοικοκυριά, τους συνταξιούχους, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους άνεργους και πριν δηλαδή ο λογαριασμός των 14 δισ. ευρώ φθάσει στο σύνολό του στους πολίτες.

«Όμως τον ζήσαμε, τον γνωρίσαμε, δεν μπορεί πια να εξαπατά τον ελληνικό λαό» τονίζει και καταγράφει 15 σημεία από τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας και τα αντιστοιχεί με τις προβλέψεις του μνημονίου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact