ΕΛΛΑΔΑ

Πατούλης: Μας παίρνουν τα διαθέσιμα από τα ταμεία χωρίς λόγο αφού δεν λένε ότι πάμε στα βράχια

Τον κίνδυνο να καταρρεύσει η αυτοδιοίκηση αν η κυβέρνηση πάρει τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων επεσήμανε ο Γιώργος Πατούλης.

«Εάν έχουμε πέσει στα βράχια και τα ταμειακά διαθέσιμα θα δώσουμε, αλλά και τους μισθούς μας. Το ίδιο πρέπει να κάνει και το πολιτικό προσωπικό», δήλωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου στο ΑΠΕ, μετά από τη λήξη του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ, της οποίας είναι πρόεδρος.

«Ομως σήμερα, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος -αφού ούτε μας ρώτησαν, ούτε μας λένε ότι πάμε στα βράχια- η κυβέρνηση μπορεί με μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να τα πάρει κατευθείαν από τα ταμεία», πρόσθεσε. Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι αφαιρούνται συνέχεια πόροι από τους δήμους και «με το να ζητούν και το τελευταίο υπόλειμμα, το μόνο που θα πετύχουν θα είναι να καταρρεύσει και ο τελευταίος πυλώνας της χώρας που είναι η Αυτοδιοίκηση».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τους δήμους που αποφάσισαν να ανοίξουν λογαριασμούς στην Τράπεζα της Ελλάδας και να καταθέσουν τα αποθεματικά, χωρίς να περιμένουν την απόφαση του συνεδρίου, σχολίασε: «Θεωρώ πως αυτοί οι Δήμοι ήταν ελάχιστοι. Ο καθένας, όμως, αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Εύχομαι τα χρήματα που έδωσαν να τα ξαναφέρουν πίσω στους Δήμους τους».

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact