ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κυκλοφορούσε ολόγυμνος στην παραλιακή

Πανικός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής, όταν ξαφνικά οι πολίτες που βρίσκονταν στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας είδαν έναν άνδρα να τρέχει και ξαφνικά να πέφτει στη θάλασσα.

Το περιστατικό κατεγράφη στην Ηρώων Πολυτεχνείου μετά την Αγυιά προς την Πλαζ και σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που βρίσκονταν στο σημείο, από πίσω ακολουθούσαν αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, λίγο νωρίτερα το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης Πατρών είχε λάβει καταγγελίες για άνδρα που κυκλοφορούσε εντελώς γυμνός στην περιοχή.

Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα αστυνομικοί προκειμένου να διαπιστώσουν τι συμβαίνει και εκεί εντόπισαν τον άνδρα, ο οποίος μόλις τους αντελήφθη άρχισε να τρέχει.

Τελικά για να τους ξεφύγει… έπεσε στη θάλασσα.

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από Αστυνομία και Λιμενικό για να εντοπιστεί και να συλληφθεί τελικά ο γυμνός άνδρας.

Πηγή: tempo24.gr

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact