ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Υπάλληλοι του ΣΔΟΕ πήγαν για έλεγχο και τους κλείδωσαν μέσα στο κατάστημα

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα με πρωταγωνιστές τους ιδιοκτήτες καταστήματος και υπαλλήλους του ΣΔΟΕ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, γυναίκες, είχαν καταφθάσει στην Πάτρα προκειμένου να κάνουν ελέγχους για παραβάσεις. Έτσι την είχαν… στήσει έξω από κατάστημα με ρούχα που εδρεύει στην οδό Κορίνθου.

Βγαίνοντας μία από τις πελάτισσες, την προσέγγισαν και της ζήτησαν να τους δείξει την απόδειξη για την αγορά της. Όμως εκείνη τους είπε πως δεν της είχαν κόψει.

Οι δύο γυναίκες την άφησαν να φύγει και μπήκαν στο μαγαζί για να βεβαιώσουν παράβαση στους ιδιοκτήτες. Αυτοί όμως, τσαντίστηκαν, άρχισαν να φωνάζουν και προκλήθηκε επεισόδιο.

Μάλιστα φώναξαν και το δικηγόρο τους, ο οποίος κατέφθασε μετά από λίγο, προς υπεράσπιση των πελατών του.

Το παράδοξο όμως της όλης υπόθεσης, όμως είναι, πως οι ιδιοκτήτες κλείδωσαν τις δύο γυναίκες μέσα στο κατάστημα και δεν τις άφηναν να φύγουν παρά τις εκκλήσεις τους. Τελικά, αυτό συνέβη μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία ενημερώθηκε από τις υπαλλήλους του ΣΔΟΕ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact