ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ζητούσαν λύτρα για να επιστρέψουν κλεμμένο κινητό


Πληροφορήθηκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη τού αξίας 800 ευρώ κινητού που περιείχε πολύτιμα προσωπικά στοιχεία και επικοινώνησαν μαζί του, απαιτώντας εκβιαστικά 250 ευρώ για να του το παραδώσουν

Η πλεονεξία τους στοίχισε ακριβά σε δυο νεαρούς οι οποίοι διέρρηξαν ένα σπίτι στην Πάτρα, έκλεψαν ένα πανάκριβο κινητό και στη συνέχεια τηλεφώνησαν στον ιδιοκτήτη του ζητώντας του… λύτρα για να του το επιστρέψουν!

Οι δυο 26χρονοι δράστες της κλοπής, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, πληροφορήθηκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αξίας 800 ευρώ κινητού που περιείχε πολύτιμα προσωπικά στοιχεία και επικοινώνησαν μαζί του, απαιτώντας εκβιαστικά 250 ευρώ για να του το παραδώσουν. Μάλιστα, του έκλεισαν ραντεβού σε συγκεκριμένο σημείο.

Το θύμα κατέφυγε στην Ασφάλεια και οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα. Στη συνέχεια, απέκλεισαν διακριτικά το σημείο όπου θα γινόταν η συνάντηση και, μόλις οι δράστες παρέλαβαν τα 250 ευρώ, τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους, εκτός από το κλεμμένο κινητό, βρέθηκε και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ κι έτσι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για κλοπή, εκβίαση κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact