ΚΟΣΜΟΣ

Patrick Sondenheimer, αρχίζει να γίνεται γνωστός ο κυβερνήτης του μοιραίου Airbus

Ο τραγικός κυβερνήτης του μοιραίου Airbus ήταν ο Patrick Sondenheimer, ένας 34χρονος, σύζυγος και πατέρας ενός τρίχρονου αγοριού και ενός εξάχρονου κοριτσιού, αλλά και ένας αφοσιωμένος πιλότος.

Φωτογραφίες του δεν υπάρχουν ακόμη όμως όλος ο κόσμος τον θεωρεί ήρωα.
Ο Patrick Sondenheimer είχε περισσότερες από 6.000 ώρες πτήσεων και βρισκόταν στην Germanwings από το Μάιο του 2014, έχοντας δουλέψει στην Lufthansa και στην Condor.
«Αξίζει το γερμανικό μετάλλιο της ανδρείας για την ηρωική του πράξη να προσπαθήσει να μπει στο cockpit», είπε η γιαγιά του στο CNN.
Οι ερευνητές δεν έχουν πει πολλά για τον κυβερνήτη, αλλά δίνουν έμφαση στο γεγονός ότι έκανε ότι μπορούσε και δοκίμασε ότι μπορούσε για να μπει και πάλι μέσα στο πιλοτήριο.
«Είμαστε απελπισμένοι. Ο θάνατός του ήρθε τόσο ξαφνικά και άφησε όλη του την οικογένεια σε σοκ» δηλώνει η γιαγιά του στο CNN.
«Ανοιξε την καταραμένη πόρτα!» ήταν οι τελευταίες λέξεις του κυβερνήτη στον τρελό συγκυβερνήτη που συνέτριψε το αεροπλάνο στις Αλπεις, θέλοντας, πιθανόν να αυτοκτονήσει συμπαρασύροντας στον θάνατο 149 ανθρώπους.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact