ΚΟΣΜΟΣ

Πενς: Πυλώνας ενός τυραννικού καθεστώτος η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν

«Είναι μέλος μιας μοχθηρής οικογενειακής κλίκας που βασανίζει και υποδουλώνει 25 εκατομμύρια ανθρώπους»

Ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής κυβέρνησης Μάικ Πενς κατηγόρησε την αδελφή του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, με την οποία παρακολούθησαν μαζί την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ, ότι είναι «πυλώνας» ενός τυραννικού καθεστώτος που καταπιέζει εκατομμύρια ανθρώπους.

«Η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ένας κεντρικός πυλώνας του πλέον τυραννικού και καταπιεστικού καθεστώτος στον κόσμο, μιας μοχθηρής οικογενειακής κλίκας που βασανίζει, υποδουλώνει, αφήνει να λιμοκτονήσουν και φυλακίζει 25 εκατομμύρια ανθρώπους» δήλωσε ο Μάικ Πενς ενώπιον του Conservative Political Action Conference (CPAC), ενός ετήσιου συνεδρίου των συντηρητικών Αμερικανών, που διεξήχθη κοντά στην Ουάσιγκτον.

«Προς όλους εκείνους, στα ΜΜΕ, που πιστεύουν ότι εγώ θα έπρεπε να σηκωθώ και να χειροκροτήσω τους Βορειοκορεάτες, εγώ τους απαντώ: οι ΗΠΑ δεν στηρίζουν τις φονικές δικτατορίες, εμείς αντιστεκόμαστε στις φονικές δικτατορίες» πρόσθεσε προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου.

«Και εμείς θα παραμείνουμε ακλόνητοι σε αυτό εωσότου η Βόρεια Κορέα σταματήσει να απειλεί τη χώρα μας και τους συμμάχους μας και έως τη στιγμή που θα εγκαταλείψει το πυρηνικό και βαλλιστικό της πρόγραμμα για πάντα» τόνισε ο Μάικ Πενς.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και η Κιμ Γιο Γιονγκ παρακολούθησαν την 9η Φεβρουαρίου την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην ίδια κερκίδα, χωρίς ωστόσο να ανταλλάξουν ούτε μια κουβέντα.

Κατόπιν η Ουάσιγκτον αποκάλυψε ότι ο Πενς ήταν έτοιμος να συναντηθεί με μια αντιπροσωπία υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Βόρειας Κόρεας, στο περιθώριο των Αγώνων, όμως αυτή «η σύντομη συνάντηση» ακυρώθηκε «την τελευταία στιγμή» από την Πιονγκγιάνγκ έπειτα από σκληρές δηλώσεις του Αμερικανού αντιπροέδρου.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact