ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο Ιταλός βασιλιάς του καφέ -Τον «κήδεψαν» σε μία καφετέρια [εικόνες]

Ο βασιλιάς του καφέ της Ιταλίας πέθανε και οι συγγενείς του τοποθέτησαν τις στάχτες του στην αλουμινένια καφετέρια που ο ίδιος έκανε διάσημη.

Ο λόγος για τον Ρενάτο Μπιαλέτι που έφυγε από την ζωή στα 93 του χρόνια. Πρόκειται για τον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στην προώθηση της οκτάγωνης καφετέριας για Μόκα που ο πατέρας του είχε κατοχυρώσει το 1933.

Ο Ρενάτο συνέλαβε την ιδέα μίας μεγάλης διαφημιστικής εκστρατείας με την οκτάγωνη καφετέρια σε κάθε σημείο της Ιταλίας καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να την βάλει στα σπίτια και τις ζωές όλων των Ιταλών και όχι μόνο. Το στοιχείο όμως που απογείωσε την διάσημη πλέον καφετέρια ήταν μία φιγούρα με μουστάκια που αναπαρίστανε τον ίδιο τον Ρενάτο.

Θέλοντας να τον τιμήσουν έτσι, τα παιδιά του, η Αλεσάντρα, ο Αντονέλο και ο Αλφόνσο, μετά τον θάνατό του τοποθέτησαν τις στάχτες του σε μία καφετέρια Μόκας και έκαναν την νεκρώσιμη ακολουθία στη γενέτειρά του Καζάλε Κόρτε Σέρο, στο Πεδεμόντιο.

Στη συνέχεια οι στάχτες του μεταφέρθηκαν στον οικογενειακό τους τάφο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact