ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της δολοφονίας με 14 σφαίρες μετά από καρτέρι θανάτου.

Ταυτοποιήθηκε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, πρόκειται για αλλοδαπό που στο παρελθόν είχε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή μικρής ποσότητας ναρκωτικών. Το θύμα είχε δηλώσει κατά καιρούς στις Αρχές διάφορες υπηκοότητες.

Μία από αυτές είναι η τουρκική υπηκοότητα. Το τελευταίο στοιχείο κάνει τους αστυνομικούς να αναζητούν εάν συνδέεται η επίθεση με τους πυροβολισμούς με δύο Κούρδους τραυματίες στην πλατεία Βάθης. Εάν δηλαδή πρόκειται για αντίποινα.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που αστυνομικοί βρίσκουν το θύμα της δολοφονίας

Ένα βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το Newsbomb.gr, από την εκτέλεση ενός άνδρα τα ξημερώματα της Κυριακής στα Πετράλωνα. Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που οι δυνάμεις της αστυνομίας φτάνουν στο σημείο της δολοφονίας.

Το θύμα είναι πεσμένο στο οδόστρωμα, μπρούμυτα, με τους αστυνομικούς να αποκλείουν άμεσα τον χώρο έτσι ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες.

Δείτε το βίντεο:

Συμβόλαιο θανάτου «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. – Το θύμα δέχτηκε 5 σφαίρες σε θώρακα και πρόσωπο

Συναγερμός έχει σημάνει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας με 14 σφαίρες με θύμα άντρα που περπατούσε στην οδό Αλκμήνης στα Πετράλωνα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι «από την πρώτη εικόνα που έχουμε προκύπτει ότι δεν προηγήθηκε διαπληκτισμός ή κάποια άλλη στιχομυθία μεταξύ δραστών και θύματος. Τον προσέγγισαν και τον πυροβόλησαν. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι δράστες ήταν δύο. Το θύμα είναι πιθανότατα αλλοδαπός και εντός των επόμενων ωρών θα ταυτοποιηθεί».

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι από τις 14 σφαίρες, οι πέντε πέτυχαν το θύμα στο θώρακα, το πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματος.

Το γεγονός ότι πυροβόλησαν 14 φορές το θύμα, σε συνδυασμό με το συνολικό τρόπο δράσης τους, παραπέμπει τους αστυνομικούς σε «συμβόλαιο θανάτου». Το θύμα δεν είχε πάνω του έγγραφα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτότητά του, ενώ τα τραύματα στο πρόσωπο δυσχεραίνουν την ταυτοποίησή του. Στην κατοχή του βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο μαζί με τα δακτυλικά του αποτυπώματα εκτιμάται ότι θα βοηθήσει τις Αρχές στην ταυτοποίηση.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες ήταν δύο. Όταν άνοιξαν πυρ το θύμα προσπάθησε τραυματισμένο να διαφύγει, ωστόσο, εκείνοι συνέχισαν τους πυροβολισμούς. Οι δράστες εξαφανίστηκαν από το σημείο χρησιμοποιώντας – σύμφωνα με τις εκτιμήσεις- όχημα διαφυγής που είχαν παρκάρει στην περιοχή.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος βρήκαν πάνω στο θύμα μετρητά και ένα κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεκρός άντρας δεν είχε στην κατοχή του όπλο.

Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα στα Πετράλωνα προκειμένου να εντοπιστεί υλικό από κάμερες ασφαλείας που θα μπορούσε να έχει καταγράψει τους δράστες κατά τη διαφυγή τους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact