ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Οι Πιο Ακραίες Ποινές Για Βιασμό σε όλο τον πλανήτη

4. Γαλλία Οι 14+1 Πιο Ακραίες Ποινές Για το Βιασμό σε Όλο τον Πλανήτη! Με την 6η θα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ! - Εικόνα4 Στη Γαλλία, ο βιαστής τιμωρείται με 15 χρόνια φυλάκισης, και αν έχει προκαλέσει βασανιστήρια στο θύμα, τότε η ποινή μπορεί να επεκταθεί στα 30 έτη ή σε ισόβια φυλάκιση ανάλογα με την έκταση της σωματικής βλάβης που προκλήθηκαν στο θύμα.

5. Βόρεια Κορέα Οι 14+1 Πιο Ακραίες Ποινές Για το Βιασμό σε Όλο τον Πλανήτη! Με την 6η θα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ! - Εικόνα5 Η Βόρεια Κορέα δεν έχει καμία επιείκεια για αυτό το έγκλημα. Αποδίδεται άμεση δικαιοσύνη στο θύμα βιασμού, καθώς μια διμοιρία στρατού πυροβολεί τον βιαστή στο κεφάλι.

6. Ρωσία Οι 14+1 Πιο Ακραίες Ποινές Για το Βιασμό σε Όλο τον Πλανήτη! Με την 6η θα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ! - Εικόνα6 Στη Ρωσία, ο κατάδικος πρέπει να εκτίσει μια ποινή φυλάκισης για 3+ ετών, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 30 χρόνια, ανάλογα με τη ζημιά που έχει προκαλέσει στο θύμα.

7. Αφγανιστάν Οι 14+1 Πιο Ακραίες Ποινές Για το Βιασμό σε Όλο τον Πλανήτη! Με την 6η θα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ! - Εικόνα7 Στο Αφγανιστάν αποδίδεται άμεση δικαιοσύνη στο θύμα, σε μόλις τέσσερις ημέρες πυροβολώντας τον βιαστή στο κεφάλι. 8. Νορβηγία Οι 14+1 Πιο Ακραίες Ποινές Για το Βιασμό σε Όλο τον Πλανήτη! Με την 6η θα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ! - Εικόνα8 Στη Νορβηγία, ο βιαστής τιμωρείται με φυλάκιση από 4 έως 15 χρόνια, ανάλογα με το βαθμό της σωματικής βλάβης στο θύμα.

9. ΗΠΑ Οι 14+1 Πιο Ακραίες Ποινές Για το Βιασμό σε Όλο τον Πλανήτη! Με την 6η θα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ! - Εικόνα9 Οι ΗΠΑ έχουν δύο είδη νομοθεσία – τον πολιτειακό νόμο και την ομοσπονδιακή νομοθεσία. Αν η υπόθεση βιασμού εμπίπτει στην κατηγορία του ομοσπονδιακού νόμου, τότε ο βιαστής λαμβάνει ποινή 30 χρόνια φυλάκισης. Οι ποινές για βιασμό διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία, στους πολιτειακούς νόμους.

10. Ινδία Οι 14+1 Πιο Ακραίες Ποινές Για το Βιασμό σε Όλο τον Πλανήτη! Με την 6η θα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ! - Εικόνα10 Η Ινδία θέσπισε ακόμα πιο αυστηρή την τιμωρία που ψηφίστηκε με το νομοσχέδιο του 2013. Ο βιαστής είτε λαμβάνει ποινή φυλάκισης 14 ετών και σπανιότερα ο βιαστής τιμωρείται με εκτέλεση δια απαγχονισμού.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact