ΕΛΛΑΔΑ

Πήρε άδεια από τη φυλακή και προσπάθησε να βγει από τη χώρα

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 39χρονος Ρουμάνος, ο οποίος παραβίασε τακτική άδεια από κατάστημα κράτησης της χώρας.

Ο 39χρονος επιχείρησε την Παρασκευή να βγει από την χώρα μέσω του συνοριακού σταθμού Προμαχώνα, όπου κατά τον έλεγχο υπέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας Ρουμανίας και πλαστή άδεια ικανότητας οδηγήσεως Ρουμανίας και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Από την περαιτέρω έρευνα και την αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι είχε παραβιάσει 9ημερη τακτική άδεια που έλαβε αρχές Οκτωβρίου από κατάστημα κράτησης της χώρας, όπου ήταν έγκλειστος και έκτιε ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact