ΕΛΛΑΔΑ

«Πίσω δείχνει» να είναι τελικά το φετινό καλοκαίρι – Αίθριος ο καιρός σήμερα


Λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες και την Κρήτη, με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι, αναμένουμε σήμερα Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

«Πίσω δείχνει» να είναι τελικά το φετινό καλοκαίρι καθώς τα προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για καλοκαιρία μέχρι και τα τέλη του μηνός με μια πρόσκαιρη αλλαγή την Κυριακή 24 Αυγούστου στα κεντρικά και βόρεια!

Λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες και την Κρήτη, με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι, αναμένουμε τη Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ηλιοφάνεια και σποραδικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 10 έως 29 στη βόρεια Ελλάδα, 16 έως 32 στη δυτική Ελλάδα, 17 έως 30 στο βόρειο Αιγαίο και από 20 ως 32 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από τα βόρεια με ένταση στο Ιόνιο από 4 έως 5 μποφόρ και στο Αιγαίο από 5 έως 6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ.

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact