ΕΛΛΑΔΑ

Πνίγηκε πυροσβέστης που βοηθούσε στον απεγκλωβισμό μαθητών

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης η είδηση ότι πνίγηκε πυροσβέστης όταν παρασύρθηκε απ’ τα νερά μέσα απ’ το πυροσβεστικό του όχημα στον Απαλό ενώ πήγαινε ν’ απεγκλωβίσει μαθητές από κοντινό σχολείο.

Την είδηση επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς.

«Το μικρό πυροσβεστικό όχημα πέρασε από ένα μικρό ρέμα που υπερχείλισε, και μπλόκαρε, με συνέπεια το μπροστινό τμήμα του να βυθιστεί στα νερά… Ο συνοδηγός κατάφερε να βγει, αλλά ο οδηγός παρασύρθηκε βγήκε στην πλευρά του αεροδρόμιου Δημόκριτος και εντοπίστηκε νεκρός. Ήταν άνω των 40 ετών».

Τα παιδιά είναι σώα διευκρίνισε πάντως ο κ. Πέτροβιτς. Ειδικότερα, υπό την επιστασία του δημάρχου, Γιάννη Ζαμπούκη και τη συνδρομή οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απομακρύνθηκαν ασφαλή από το νηπιαγωγείο συνολικά 21 παιδιά και δύο εκπαιδευτικοί, ενώ για τον απεγκλωβισμό των 100 μαθητών και των εκπαιδευτικών του δημοτικού σχολείου συνέδραμαν ένα λεωφορείο και στρατιωτικό στάγερ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact