ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδαρικό με 3άρα η Σπάρτη

Με το δεξί άρχισε το 2019 η Σπάρτη η οποία επικράτησε με 3-0 στην έδρα της του Ηροδότου, παίρνοντας παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα, σε αγώνα για την 11η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα του Αντρέι Τσερνίσοφ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 14΄ έφτασε κοντά στο 1-0, το σουτ όμως του Παυλή αποκρούστηκε από τον Τσιλιγγίρη.

Στο 36΄ οι Λάκωνες έφτασαν εκ νέου κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Νάτση είχε την ίδια κατάληξη, όπως και εκείνο το Παυλή.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν στο 38΄ με το σουτ του Καινούργιου να κάνει το 1-0. Από το σημείο εκείνο και μετά, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Πελοποννήσιοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο ματς, προκειμένου να το καθαρίσουν, κάτι το οποίο κι έγινε. Στο 55΄ το σουτ του Βλαχομήτρου έκανε το 2-0, ενώ στο 80΄ ο Καινούργιος με το δεύτερο του προσωπικό γκολ και πάλι με σουτ, έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Φραγκούλης, Κολτσίδας, Καλούσης, Παυλής, Κωνσταντινόπουλος, Νάτσης (76′ Κοζάκης), Βλαχομήτρος, Καινούργιος, Καψάσκης (46′ Ζαχαριουδάκης)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Τσιλιγγίρης, Χατζηλιάδης, Γραικός, Δαμιανάκης (79′ Σιαλμάς), Κανδηλάκης, Αργκιλέσι, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης (83’ Κλινάκης), Φουκαράκης (70′ Αμαραντίδης), Κονέ, Νύκταρης

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact