ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδαρικό…με το ζόρι!!

Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να κάνει την ολική ανατροπή για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιώνιου, 3-2 και πρέπει να βάλει μυαλό για να μην χάσει την πρωτιά από τον Ολυμπιακό που καραδοκεί για να τον προσπεράσει…

Ο Πανιώνιος έπαιζε κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, απέναντι σε ένα σύνολο πιο δυνατό, αλλά και σε μια έδρα που δεν έχει και την καλύτερη παράδοση. Οι «κυανέρυθροι» από τη σεζόν 1998-1999 μέχρι και σήμερα μετρούν μόνο δύο ισοπαλίες ως… θετικά αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του πέτυχε την 8η συνεχόμενη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (ο Πανιώνιος είχε σπάσει το σερί του Δικέφαλου τη σεζόν 2006-2007 με το παιχνίδι στην Τούμπα να έρχεται 1-1, ενώ την δεύτερή του ισοπαλία την εχει πετύχει τη σεζόν 2000-2001 με το παιχνίδι στην Τούμπα να λήγει πάλι 1-1).

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Κίτσιου, αριστερά ο Ρατ και στο κέντρο της άμυνας ο Βίτορ και ο Σκόνδρας. Κενττικός χαφ ήταν ο Τζανδάρης. Στα δεξιά ο του ο Μαντούρο, αριστερά ο Κάτσε και στην επίθεση δεξιά ήταν ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Περέιρα και στην κορυφή ο Κλαόυς.

Για τους φιλοξενούμενους, κάτω από τα δοκάρια ο Παπαδόπουλος. Δεξιά ο Αργυρόπουλος, αριστερά ο Τασούλης και στο κέντρο της άμυνας ο Παντίδος με τον Οικονόμου. Σε ρόλο ανασταλτικών μέσων ήταν ο Σιώπης με τον Μητρόπουλο. Πιο μπροστά και δεξιά ο Μπουμάλ, αριστερά ο Κολοβός και πίσω από τον Γιάννου ο Ιμπαγάσα.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε εξαιρετικά το πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 1° λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Μαντούρ έκανε το λάθος στο χώρο της μεσαίας γραμμή και ο… σερβιτόρος, Ιμπαγάσα, τροφοδότησε τον Γιάννου εκείνος βγήκε απέναντι από τον Ιτάνζ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο ΠΑΟΚ μετά την ψυχρολουσία προσπάθησε να ισοφαρίσει και το έπραξε επτά λεπτά μετά το γκολ του Γιάννου. Ο Ρατς στο 7′ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βίτορ πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Κολοβός για να αποκαταστήσει την τάξη στο σκορ. Στο 10′ ο Κολοβός κερδίζει το πέναλτι με έξυπνο τρόπο καθώς άρχιζε να πέφτει πριν μπει στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και από την άσπρη βούλα έβαλε και πάλι τον Πανιώνιο σε θέση οδηγού στο ματς.

Ο ΠΑΟΚ, είχε μείνει στις γιορτές των Χριστουγέννων, με τον Πανιώνιο να είναι καλύτερος και πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Μάλιστα στο 22′ θα μπορούσε να βάλει και τρίτο γκολ. Ο Ιμπαγάσα αυτή τη φορά τροφοδότησε τον Μπουμάλ, όμως ο «κυανέρυθρος» επιθετικός νικήθηκε από τον Ιτανζ και αφού οι «ασπρόμαυροι» γλίτωσαν από τα χειρότερα στο 30′ βρήκαν την ισοφάριση, πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Ρατς, ο Μαντούρο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ χειρότερο από το πρώτο. Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να είναι κακός και ο Πανιώνιος προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να βρει το 3° γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι το 68′ δεν είχε μπει καν στην περιοχή του Πανιώνιου και την πρώτη φορά που το έκανε κέρδισε πέναλτι, ο Κλαόυς το εκτέλεσε, έκανε την μεγάλη ανατροπή και χάρισε τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact