ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποια Δράμα; Ο Άδωνις πήγε εκεί που δεν τον… φωνάζουν

Μετά βαΐων και κλάδων, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης άφησε τη Δράμα στα… κρύα του λουτρού και έστριψε τιμόνι για Σέρρες. Εκεί, όπως λέει ο ίδιος, τον περίμεναν με λουλούδια, χαμόγελα και κάμερες – όχι παίζουμε!

Ακύρωσε λοιπόν την επίσκεψή του στη Δράμα (λέγε με «διαμαρτυρίες, πανό και φωνές») και πήγε Σέρρες για πιο… χαλαρές καταστάσεις. Έβγαλε και βιντεάκι στο Χ (το πρώην Twitter, ντε), να δούμε όλοι πόσο όμορφα πέρασε.

«Στη Δράμα είχαν φωνές και φασαρία, στις Σέρρες είχα λουλούδια και διάλογο», είπε λίγο-πολύ ο Άδωνις. Κι ευχαρίστησε κιόλας τις Σέρρες για τη φιλοξενία, ενώ για τη Δράμα… τους έκλεισε την πόρτα και τους είπε ότι έχασαν την ευκαιρία να βρουν λύσεις.

Προφανώς, άμα δεν έχεις λουλούδι στο χέρι και κόκκινο χαλί, δε σου μιλάει ο υπουργός. Να του το θυμίσουμε την επόμενη φορά: μια ανθοδέσμη και μια κάμερα, και μπορεί να λύσουμε μέχρι και το ΕΣΥ!

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact