ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι τα περισσότερο τολμηρά ζώδια;

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αγαπά να ανακαλύπτει κρυμμένα μυστήρια και μυστικά, έστω κι αν είναι κρυφά μόνο και μόνο στον ίδιο. Η ιδέα μιας αποκάλυψης τον εξιτάρει, ιδίως αν πρόκειται για κάτι που ο κύκλος του δεν γνωρίζει και θα έχει την ευχαρίστηση να το κρατήσει μόνο για τον εαυτό του ή να το επιδείξει αποσπώντας το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό. Άλλωστε, είναι και ο κυνηγός των ηδονών σε πολλούς τομείς, και ιδίως στον ερωτικό. Αντίθετα, η ρουτίνα τον πεθαίνει. Οπότε θα δοκιμάσει το καινούργιο χωρίς δισταγμό και θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τα άτομα που μπορούν να τον οδηγήσουν σε πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν κυνηγά απλώς τις καινούργιες εμπειρίες, αλλά τρέφεται από αυτές. Θα πήγαινε για χάρη τους μέχρι την άκρη του κόσμου. Σπάνια θα πει όχι σε κάτι διαφορετικό, ακόμα κι αν πρόκειται για το πιο ανατριχιαστικό, εξουθενωτικό, ανθυγιεινό ή… αμαρτωλό πράγμα, που θα μπορούσε να δοκιμάσει. Το νέο τον τραβά σαν μαγνήτης και η διεύρυνση των εμπειριών είναι για εκείνον ο σκοπός της ζωής του. Καμιά νουθεσία ή περιορισμός δεν τον κρατά μακριά από εκείνο που του τράβηξε την περιέργεια και η απαγόρευση το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό. Κι όποιος δεν θέλει να ακολουθήσει, ας κάτσει στη γωνίτσα του.

Αιγόκερως

Τι είναι πάλι αυτό και τι θα αποκομίσει δοκιμάζοντάς το; Ο Αιγόκερως, πριν τεστάρει οτιδήποτε καινούργιο του προσφέρουν ή του προτείνουν, σταθμίζει αυτομάτως τα οφέλη και τις πιθανές ζημιές. Αν κρίνει ότι αξίζει τον κόπο, θα το κάνει προσεκτικά και επιφυλακτικά, ώστε να μπορέσει να υπαναχωρήσει εγκαίρως στην πρώτη ένδειξη πως το πράγμα δεν αξίζει τον κόπο. Επίσης, καλό είναι να έχει εγκαίρως προετοιμαστεί ψυχολογικά για το ότι επίκειται κάτι νέο. Οι εκπλήξεις δεν του αρέσουν και πολύ και αν τον φέρεις προ απροόπτου, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να ξεκινήσει την αξιολόγηση της εμπειρίας με… αρνητικό πρόσημο.

Υδροχόος

Στα μάτια του Υδροχόου, επίθετα όπως «καινούργιο», «σύγχρονο», «καινοτόμο» αναβοσβήνουν με τεράστια γράμματα, γεμάτα υποσχέσεις, και ασκούν επάνω του ακαταμάχητη γοητεία. Θέλει να είναι ο πρώτος που δοκιμάζει ό,τι νέο έχει συλλάβει η ανθρώπινη έμπνευση, τεχνολογία και μόδα. Ακόμα κι αν δεν του αρέσει, αξίζει το τίμημα του να έχει βιώσει την εμπειρία και να έχει αποκομίσει γνώση ή άποψη. Και μάλιστα να είναι ο πρώτος στον κύκλο του που θα το έχει κάνει, έστω κι αν πρόκειται για μια ασήμαντη, αλλά ολοκαίνουργη εφαρμογή κινητών τηλεφώνων, π.χ. Το να βρίσκεται μπροστά από όλους τους υπόλοιπους είναι για εκείνον ανεκτίμητη αξία.

Ιχθείς

Για τον Ιχθύ, το να δοκιμάσει κάτι καινούργιο είναι πρωτίστως μια πράξη εμπιστοσύνης προς εκείνον που του το προτείνει, είτε είναι πρόσωπο είτε μια… διαφήμιση περιοδικού. Αν μάλιστα η σύσταση και η παρότρυνση προέρχονται από κάποιον δικό του άνθρωπο, θα παραδοθεί με αθωότητα, ώστε αν δεν του άρεσε εντέλει, να μπορεί επίσης με αθωότητα να ρίξει το φταίξιμο κάπου αλλού. Ο ίδιος από μόνος του, όταν βρίσκεται απέναντι σε κάτι καινούργιο, θα έχει κάποια επιφύλαξη, γιατί δεν νιώθει και πολύ άνετα με τις εξωτερικές αλλαγές (του φτάνουν αυτές που γίνονται ακατάπαυστα μέσα του). Αλλά τελικά θα ενδώσει, κυρίως από περιέργεια.

Πηγή: govastileto.gr

 Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact