ΖΩΔΙΑ

Ποιά ζώδια είναι εξπέρ στα ψέματα, τι λένε και πώς αντιδρούν αν πιαστούν στα πράσα;

Σκορπιός
Ακόμα κι αν είστε 100% σίγουροι ότι λένε ψέματα, μην μπείτε στον κόπο να το εξιχνιάσετε γιατί θα χάσετε χρόνο τσάμπα. Το έχουν ήδη προβλέψει και θα έχουν καλύψει περίτεχνα τα ίχνη τους, πριν καν τα βγάλουν από το στόμα τους και δεν πρόκειται να πουν ή να παραδεχτούν τίποτα και ποτέ. Μπορείτε να μαντέψετε για ποιο θέμα ψεύδονται (κυρίως οι άντρες); Ναι σωστά καταλάβατε. Για το σεξ! Λογικό είναι, αφού προσπαθούν να διατηρήσουν τη φήμη τους!

Τοξότης
Οι περισσότεροι δεν μπορούν να πουν ψέματα. Είναι τόσο αυθόρμητοι που είναι αδύνατο να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και να μην ομολογήσουν τα πάντα γι’ αυτό κι είναι γνωστό ως το πιο ειλικρινές ζώδιο. Στη σπάνια περίπτωση όμως που το κάνουν, όπως σε όλα τα πράγματα, θα το παρακάνουν. Θα ξεκινήσουν από ένα μικρούλι και αθώο και θα το φτάσουν στο μέγιστο. Συνήθως αναμειγνύουν αλήθεια με ψέμα για να φανεί ακόμα πιο πιστευτό και τα καταφέρνουν μια χαρά.

Αιγόκερως
Ένας Αιγόκερως αισθάνεται ενοχές, όταν αναγκάζεται να πει ψέματα. Απεχθάνεται την ανεντιμότητα, και τον βγάζει εκτός εαυτού, συν το ότι χάνει πολύτιμο χρόνο με το ψάχνει τι να πει ή να τσεκάρει τι είναι αλήθεια. Έχει περισσότερο τη φήμη του υποκριτή, αφού μπορεί να μην ψεύδεται αλλά δεν φανερώνει και την αλήθεια γιατί τον νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Αν τον πιάσετε στα πράσα, σταυρώστε τα χέρια σας και κοιτάξτε τον στα μάτια. Θα το παραδεχτεί αμέσως με κρυφή ανακούφιση.

Υδροχόος
Ούτε οι Υδροχόοι συνηθίζουν να λένε ψέματα αφού ξέρουν ότι η αλήθεια μπορεί να σοκάρει και δεν κρατιούνται να είναι θεατές στο μπάχαλο που δημιουργούν και να «κόβουν» αντιδράσεις. Όμως πολλές φορές υπερβάλουν στο λόγο, αντιφάσκουν ή λένε διάφορα που δεν πιστεύουν, μόνο και μόνο για να προκαλούν. Αν και όταν το επιχειρούν πάντως είναι πραγματικά πολύ εφευρετικοί.

Ιχθύες
Οι Ιχθύες έχουν μάστερ στα ψέματα, αφού συνήθως πριν τα πουν έχουν φτάσει στο σημείο να τα πιστέψουν κι ίδιοι. Η πιο συνηθισμένη δικαιολογία τους, αν τους τσακώσετε είναι ότι το έκαναν «για το καλό σας, για να μην πληγωθείτε». Η αλήθεια είναι όμως ότι απλά τους αρέσει να κινούνται μυστικά, να μην στριμώχνονται και αποφεύγουν την πραγματικότητα κι ίσως είναι αυτή η αιτία που κι αυτοί παραμυθιάζονται από κάποιον άλλον πιο εξπέρ…

astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact