ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια είναι επιρρεπή στην μελαγχολία, την περίοδο των Χριστουγέννων;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι στη φύση του Σκορπιού να περνά αρκετές στιγμές στη ζωή του φάσεις μελαγχολίας, που θέλει να μείνει μόνος του και να μην βλέπει κανέναν… Μία από αυτές τις φάσεις, περνά την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων γιορτών, όπου τότε είναι που σκέφτεται όλα τα γεγονότα που τον απασχόλησαν σε όλη την διάρκεια του έτους και τον πιάνουν οι… κλειστές του! Δεν του αρέσει όταν του επιβάλλεται να διασκεδάσει, να περάσει καλά, να βγει και να γιορτάσει, θέλει όλα αυτά να τα κάνει όποτε επιλέξει ο ίδιος και στην περίοδο των Χριστουγέννων, τον ενοχλεί η οχλαγωγία, ο συνωστισμός και η έλλειψη προσωπικού χρόνου. Επιπλέον, πού το πάει, πού το φέρνει, στις γιορτές πάντα θα θυμηθεί ποιος τον αδίκησε, ποιος τον πλήγωσε, ποιος του είπε ψέματα κατά την διάρκεια του έτους και, θέλοντας και μη… θα μελαγχολήσει! Για να τον κάνεις να ξεφύγει από την μελαγχολία των Χριστουγέννων, αρκεί να του αφιερώσεις την αποκλειστικότητα του χρόνου σου, δείχνοντάς του την αγάπη σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο κεφάτος και αισιόδοξος Τοξότης σχεδόν ποτέ δεν έχει τις κλειστές του, ενώ η λέξη “μελαγχολία” τις περισσότερες φορές είναι ανύπαρκτη στο λεξιλόγιο του. Λατρεύει τα Χριστούγεννα, γιατί μπορεί να βγει, να διασκεδάσει, να περάσει χρόνο με φίλους, ενώ συχνά επιλέγει αυτή την περίοδο και να ταξιδεύει! Τη μοναδική στιγμή που μπορεί να τον δεις λίγο μελαγχολικό στις γιορτές, είναι μόνο αν τα προσωπικά του σχέδια είναι μπλοκαρισμένα και δεν μπορεί να κάνει όλα όσα θα ήθελε. Είναι σαν να θεωρεί δεδομένο το γεγονός ότι πάντα πρέπει να έχει “ρέντα” σε όλα και όταν δεν συμβαίνει αυτό, τότε προσωρινά τον παίρνει από κάτω! Αν τον προσκαλέσεις σε ένα πάρτι ή του κάνεις την πρόταση να βγείτε με μεγάλη παρέα, τότε σίγουρα θα βρει και πάλι το κέφι του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας Αιγόκερως μπορεί να προσμένει την περίοδο των γιορτών, γιατί θέλει να απολαύσει χρόνο με την οικογένειά του και με τα πολύ οικεία του πρόσωπα, απολαμβάνοντας όλα τα έθιμα και τις παραδόσεις των Χριστουγέννων, από την άλλη όμως τον πιάνει συχνά και μία ασυγκράτητη μελαγχολία… Ο βασικός λόγος για τον οποίο μελαγχολεί ένας Αιγόκερως είναι τα οικονομικά… Σε αυτή την περίοδο του έτους τα έξοδα τρέχουν, ξέρει ότι οι υποχρεώσεις και τα δώρα θα του αδειάσουν το πορτοφόλι, ενώ παράλληλα οι γιορτές τον βάζουν και από το συνηθισμένο του πρόγραμμα (επαγγελματικό, οικονομικό), γεγονός που δεν του αρέσει… Ιδιαίτερα αν οι γιορτές τον βρίσκουν με μειωμένα τα έσοδά του, τότε ο Αιγόκερως μπορεί να μην έχει καθόλου την διάθεση να βγει και να περάσει καλά! Για να μπορέσεις να του φτιάξεις την διάθεση τις ημέρες των γιορτών, αρκεί να προγραμματίσεις απλά, καθημερινά πράγματα, χωρίς πολλά-πολλά έξοδα, που ξέρεις ότι θα του δώσουν χαρά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact